Akbank Yeni İş İlanları yayımladı. Yayımlanan Akbank Banka personeli alımı ilanlarına göre 50 farklı iş ilanı ile en az lise mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapacak. Bildiğiniz gibi Koronavirüs sebebi ile herkes evlerine kapandı ve evde geçirilen vakit esnasında herkes evde yapılabilecek bir iş istemektedir. Akbank bu duruma sessiz kalmadı ve yayımladığı ilanların bir çoğu uzaktan çalışma yöntemi ile yapılacaktır.

Aynı zamanda yayımlanmış olan ilanlara göre Alımlar tecrübeli, Tecrübesiz. Öğrenci adaylar içerisinden alım yapılacak. En az Lise mezunu Banka Personeli Alımı ise farklı illerden Engeli Banka Personeli Alımı yapılacak.

50 farklı İş İlanı Yayımlandı!

Akbank resmi Kariyer adresi üzerinde ilanları duyurdu bu yönde aşağıda sizlerle paylaşacağımız alım kadrolarına başvuru yapabileceksiniz. BAŞVURULAR AKBANK RESMİ İNTERNET ADRESİNDEN YAPILACAK.

Öğrenci İş İlanları:

Yeni Mezun ( Tecrübesiz İş İlanları ):

Tecrübeli İş İlanları:

Diğer kadrolarda ise tecrübeli iş ilanları le personel alımı yapılacak. İlgili Personel alımları, Müşteri Satış Uygulamaları Yazılım Mimarı, Teknoloji Geliştirme ve Yazılım, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yöneticisi, 1e1 Bankam Müşteri Yönetici Yardımcısı, Müşteri ve Satış Uygulamaları İş Analisti, Medya Satınalma Yöneticisi, Analitik Yönetici Yardımcısı, Pazarlama Yönetici Yardımcısı (Birebir Segment), Pazarlama İletişimi Yöneticisi, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı, BT Hazine İş Analisti, Teknoloji Geliştirme ve Yazılım, Tam Zamanlı, Uzaktan Çalışma, İç Kontrol Uzmanı, Müşteri Deneyimi ve Servis Tasarımı gibi kadrolarda yapılacak.

Alımlar Uzaktan, Ofis ve Hibrit Çalışma İle Yapılacak!

Akbank Personel alımı farklı ortamlarda çalışma yöntemleri ile yapılacak. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilanlara göre Alımlar, Hibrit çalışma, Uzaktan çalışma ve Ofisten çalışma ile yapılacak.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak!

Akbank yayımladığı ilana göre en az lise mezunu adaylar içerisinden alım yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Lise Mezunu Engelli personel alımı yapılacak. Bu anlamda, Lise mezunu adaylar, Bankanın şubelerinde Gişe Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi'nde Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi ve Genel Müdürlük’te yer alan farklı birimlerde Yetkili olarak görev alır.

Diğer Kadrolar İçin Başvuru Şartları Nedir?

Akbank personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Müşteri Odaklı olmak, Güler yüzlü ve ekip çalışmasına uygun olmak, İş temposuna ayak uydurabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak alanda meslek bilgisine sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Akbank Personel alımlarına başvurular sadece İnternet ortamında yapılacak. Adayların başvurusu için Akbank Kariyer adresine giriş yapmaları ve üyelik bilgileri ile ilgili kadroya başvuru yapmaları gereklidir. İlanların herhangi bir son başvuru tarihi olmamakla birlikte yeterli başvuru yapılması durumunda ilanlar yayından kaldırılacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

Editör: TE Bilisim