Akbank Personel Alımı ilanlarını duyurdu. Pandemi sürecinde bile personel alımı faaliyetlerine devam eden Akbank bayram tatili sonrasında yeni Banka Personeli Alımı ilanlarını yayımlamış olup yeni başvurular alıyor.

Akbank Türkiye'de Önce gelen bankalar arasında olup yeni şubelerine, Mevcut şubelerine ve yeni birimlerinde görevlendirmek üzere farklı kadrolarda Banka İş İlanları ile alım yapıyor. Bu kapsamda Temmuz ayı ve Ağustos ayı ilanları ile 43 farklı iş ilanı ile alım yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Yayımlanan Akbank Personel Alımı ilanları ile Tecrübeli, Tecrübesiz veya Öğrenci, Yeni mezun olan adaylar ilanlara başvuru yapabilecekler. Ayrıca Erkek ve Kadın adayların başvuru yapabileceği kadrolar bulunmaktadır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve 43 İş ilanı:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Akbank Personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle belirtilen genel ve özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Her pozisyon için farklı, Eğitim, Tecrübe, Meslek bilgisi şartları aranacak. Ancak Genel olarak;

  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Bankada görevini yerine getirmesine engel herhangi bir sağlık problemi olmamak ( Engelli adaylar hariç ),
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Alım yapılacak pozisyona göre İlgili Üniversitelerde eğitimini tamamlamış olmak,
  • Her Zaman Müşteri memnuiyetini kendisine Prensip haline getirmiş olmak,
  • Güler yüzlü, Takım Çalışmasına yatkın, Mesai saatlerine ayak uydurabilecek,

olmak şatları aranacak.

AKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İlgili pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını İnternet üzerinden gerçekleştirebilecekler. Başvurular sadece Akbank Kariyer adresi üzerinden yapılacak. İlgili nitelikleri taşıyan adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden Akbank Sistemine üyelik bilgisi ile giriş yaptıktan sonra CV göndererek başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: kariyer.akbank.com/JobSearchMaster