Ülkemizin önde gelen banka firmalarından bir tanesi olan Akbank açık pozisyonların doldurulması için çok sayıda banka personeli ve memuru alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında Akbank resmi internet sitesi ve Sabancı Holding'in kariyer bölümü aracılığı ile bilgi verdiği gibi açık pozisyonları interaktif internet siteleri aracılığı ile de duyurmaktadır.

Akbank'ın interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı açık pozisyonlara bakıldığında 40'dan fazla kadro için banka personeli memuru alımı yapıldığı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılıyor

Akbank interaktif iş ilanları siteleri ve Sabancı Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile açık pozisyonlarını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Akbank banka memuru personeli alımı yapıyor.

Uygulama Güvenliği Uzmanı
Bilgi Güvenliği Uzmanı
Proje Yöneticisi
BT Güvenlik,Risk,Uyum Uzmanı
Gişe Görevlisi
Telekomünikasyon ve Eğitim Satınalma Yöneticisi
Nakit Operasyon Yetkilisi
Direkt Bankacılık İş Geliştirme Yönetici Yrd
DB Yeni Servis Tasarımı Yönetici Yardımcısı
Yarı Zamanlı Takım Asistanı
Çağrı Merkezi Dış Kaynak Takım Lideri/Ekip Yön.
Çağrı Merkezi Yetkilisi
Gişe Yetkilisi 
Teknoloji Güvenlik Uzmanı
Network Güvenlik Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 40'dan fazla kadro için Akbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere banka memuru personeli alımı yapıyor. Pozisyonlar için farklı farklı niteliklere aranmakta olup başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/oZ3Dia
Editör: TE Bilisim