Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulan bankalar arasında yer alan ve yatırımlarını sürdürmekte olan ABank (Alternatifbank) şu anda Türkiye'nin dört bir yanında 53 civarı şube ile hizmet vermekte olup uygun kampanyaları ile müşteri çekmeye de devam etmektedir.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için memur alımı gerçekleştirmekte ABank (Alternatifbank) ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanmakta olup yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için memur alınacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

ABank (Alternatifbank) iş ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az iki yıllık Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, kelimeleri güzel telaffuz ediyor olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ABank (Alternatifbank) tarafından yayımlanan ilanlar için banka memuru alımı gerçekleştirilmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Ticaret Finansmanı ve Nakit Yönetimi Uzman, İç Kontrol Yetkilisi / Genel Müdürlük Kontrol, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Piyasa Riski Yönetimi Uzmanı / Yetkili Uzmanı, Ana Bankacılık - Teknoloji Operasyon Operatörü, Bayrampaşa Şube Ticari Bank.Portföy Yöneticisi, Müfettiş/ Müfettiş Yardımcısı, Uzun Dönem Stajyer, Alease Pazarlama Uzman / Uzman Yardımcısı pozisyonlarına memur alımı yapılmakta olup müracaat etmek isteyen adayların https://goo.gl/ijCqYa linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA