Farklı kariyer platfomları üzerinde yayımlanan ilanlara göre bankalar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere gişe görevlisi alımı yapacaklar. Alımlar İnternet üzerinden yapılacak. Farklı şehirlerde bulunan şubelere alım yapılacak olup 3 bin tl maaş olanağı bulunmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde iki bankanın alımını yaptığı gişe görevlisi ilanlarını paylaşacğaız. İşte detaylar.

GİŞE GÖREVLİSİ GÖREVLERİ NEDİR?

Gişe görevlileri birebir müşteri ile temas sağlar. Bu yönden Gişe personellerinin öncelikle düşüncesi Müşteri odaklı ve müşteriyiy memnun etmek olmalıdır. Bu yönde Şubede her türlü tahsilat ve tediye işlemlerini yerine getirmek ve Kasa işlemi gerektiren mevduat hesaplarının açılış, işleyiş ve kapanışı ile ilgili bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmek Gişe Görevlisi adaylarının ilk kuralıdır.

KİMLER GİŞE GÖREVLİSİ OLABİLİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 28 Yaşını doldurmamış olmak,
  • Ekip çalışmasına yatkın ve İletişim gücü yüksek,
  • Sorumluluk bilinci yüksek,
  • Üniversitelerin dört yıllık örgün lisans eğitimi veren İ.İ.B.F., S.B.F., İşletme veya İktisat Fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler,  Bankacılık/Finans vb.  bölümlerinden mezun olmuş,
  • İnsan ilişkileri güçlü, güleryüzlü ve kolay iletişim kurabilen, prezantabl olmak,
  • Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş veya 2 yıl tecilli olmak,
  •  Yazılı ve Sözlü olarak İyi derecede İngilizce biliyor olmak (tercih sebebi),
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER:

Akbank Gişe Görevlisi Alımı Şehirleri: İstanbul , Adana, Ankara, Çanakkale, İzmir, Malatya, Manisa, Sakarya ve Yalova

QNB Finansbank Gişe Görevlisi Alımı Şehirleri: Antalya, Düzce, Bursa, İstanbul, Diyarbakır, Kütahya, Aksaray

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Akbank ve Finanasbank personel alımı için başvurular sadece İnternet adresi üzerinden yapılacak. Akbank gişe görevlisi alımı için başvurular Bankanın kariyer sitesi üzerinden yapılacak. Finanasbank personel alımı için başvurular ise Kariyer adresi üzerinden yapılacak. Aşağıda sizlere her iki ilanında başvuru adreslerini paylaşacağız.

GİŞE GÖREVLİSİ MAAŞLARI:

Gişe görevlisi maaşları bankalara ve tecrübete göre farklılık göstermektedir. Ancak Gişe görevlisi maaşları ortalama 3000 tl civarında başlamaktadır.

AKBANK GİŞE GÖREVLİSİ ALIMI DETAYLARI VE BAŞVURULARI İÇİN TIKLA

FİNANSBANK GİŞE GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURULARI: www.kariyer.net/is-ilanlari/#&pst=721

Editör: TE Bilisim