Akbank personel alımlarına devam ediyor. 30 farklı il ilanı ile personel alımı yapacağını ilan eden Akbank alım kadrolarında Gişe yetkilisi pozisyonu içinde ilan yayımladı.Akbank Kariyer sitesi üzerinden yayımlanmış olan Gişe Yetkilisi alımı ilanlarına göre ise alımlar Tam Zamanlı olarak ve Yarı Zamanlı olarak yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Nasıl Başvuru Yapılır ve Hangi şehirlerde alım yapılacak. İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Akbank bünyesine Gişe Görevlisi Alımı ( Gişe Yetkilisi ) alımları farklı illerde yapılacak. Bu kapsamda Tam Zamanlı Gişe Yetkilisi alımları sadece İstanbul'da yapılıyorken, Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi alımları ise, 9 şehirde alım yapılacak.

Bu yönde 9 şehirde yarı zamanlı gişe yetkilisi alımlar, İstanbul - Avcılar, İstanbul - Büyükçekmece, İstanbul - Küçükçekmece, Adana, Ankara, Çanakkale, İzmir, Malatya, Manisa, Sakarya, Yalova illerinde yapılacağı belirtildi.

GİŞE YETKİLİSİ GÖREVİ NEDİR?

Akbank bünyesinde çalışacak gişe yetkilileri, Şubede her türlü tahsilat ve tediye işlemlerini yerine getirir. Ayrıca Kasa işlemi gerektiren mevduat hesaplarının açılış, işleyiş ve kapanışı ile ilgili bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmek ile sorumludurlar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank Gişe yetkilisi alımı ilanlarına başvuru şartlarını taşıyan deneyim- deneyimsiz herkez başvuru yapabilir. Peki tam zamanlı ve yarı zamanlı gişe yetkilisi alımı başvuru şartları nedir?

Tam Zamanlı Gişe Yetkilisi Alımı Şatları:

  • 1991 ve sonrası doğumlu,
  • Üniversitelerin örgün lisans bölümlerinden mezun,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş,
  • Müşteri İlişkileri Yönetimi, İlişki Yönetimi, Satış ve Çözüm Odaklı gibi konularda kendisine güvenen adaylar başvuru yapabilir.

Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi Alımı Şartları:

  • Müşteri İlişkileri Yönetimi, İlişki Yönetimi, Satış ve Çözüm Odaklı gibi konularda kendisine güvenen OLMAK,
  • Deneyimsiz adaylar için örgün eğitim veren üniversitelerin minimum 3., 4.sınıf öğrencisi,
  • Deneyimli adaylar için üniversitelerin örgün lisans bölümlerinden mezun,
  • Haftada 2.5 gün toplam 20 saat çalışabilecek adaylar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında adaylar başvurularını İnternet ortamında Akbank Kariyer sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuruda bulunmak için : https://www.akbank.com/tr-tr/sayfalar/default.aspx

Adresine giriş yaparak üye olup gerekli bilgileri girdikten sonra başvuru yapabilirsiniz.

GİŞE YETKİLİSİ MAAŞLARI:

2019 yılı itibari ile bankalarda gişe görevlisi olarak görev yapan personele ödenen tutar bankalara göre farklılık gösterse de en az 2.200 ₺ maaş alan personelin ortalama en yüksek maaş tutarı ise 4.200 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Buna göre yabancı dil bilme, tecrübe gibi şartlar maaş artışında önemli rol oynamaktadır.