İki Banka Memur Alımı ilanı yayımladı. Banka Personel Alımı kapsamında Ağustos ayı için yayımlanmış olan ilanlara göre KPSS siz Memur Alımı yapılacak. Söz konusu banlalar ( İş Bankası ile Kalkınma ve Yatırım Bankası ) bünyelerine farklı şehirlerde alım yapacaklar. Alım bankaları hakkında detaylı bilgiyi sizlerle haberimizde paylaşıyoruz. Tüm Banka personeli alımı ilanlarına İşin Olsa üzerinden ulaşabilirsiniz.

BANKA BİLGİLERİ:

İki Banka memur alımı yapacak demiştik. Söz konusu Bankalar İş Bankası ve Kalkınma ve Yatırım Bankasıdır. Bu yönde bankalar farklı alanlarda memur alacak.

İş Bankası Memur Alımı Detayları:

İş Bankası bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek sınav ile Müfettiş Yardımcısı Alımı yapacak.

Kalkınma ve Yatırım Bankası Detayları:

Kalkına Bankası yarı zamanlı ve tam zamanlı olmak üzere Proje kapsamında memur alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar, Hibe Uzmanı, İzleme Uzmanı, Eğitim Koordinasyon, Sosyal Uzman, Çevre Uzmanı, Eğitim Koordinatörü, Sosyal Uzman ve Çevre Uzmanı alımı yapılacak.

Banka aynı zamanda resmi İnternet adresi üzerinde çok pozisyonda personel alımı yapacağını bildirdi. Alım yapılacak kadrolar ise, IT Satın Alma Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Java Yazılım Uzmanı (Full Stack Developer), Finansal Analiz Uzmanı, Genel Başvuru, Bilgi Teknolojileri Müfettişi-Müfettiş Yardımcısı, MA Advisory, DevOps Mühendisi pozisyonlarında alım yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

İş Bankası ile Kalkına ve Yatırım Bankası adaylardan ortak olarak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, İngilizce biliyor olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine herhangi bir engeli olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet şartı olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU SÜREÇLERİ:

İş Bankası Memur Alımı için başvurular devam etmekte olup en geç 29 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvuru bilgileri ve başvuru şartları hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kalkınma ve Yatırım Bankası memur alımı başvurular en geç 3 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacak. Açık pozisyonlar içinde başvuru süreci devam edecek. İlan hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

Editör: TE Bilisim