Mart Ayı Personel Alımları

Kamu kurum ve kuruluşlarında her ay olduğu gibi Mart ayında da alımlar devam edecektir. Kurumlar Mart Ayı Personel Alımları ilanları ile çok sayıda personel istihdam edecektir. Sitemiz de sizler için bu ilanlar kurumların resmi sitesinde yayınlanmasının ardından hemen yayınlanacaktır. Siz de sitemizi düzenli olarak takip ederek, Mart Ayı Personel Alımları ilanlarından anında haberdar olabilirsiniz. En güncel ilanları sizlere buluşturan sitemiz de siz de kendinize uygun bir iş ilanı bulabilirsiniz. Mart Ayı Personel Alımları ilanları sayesinde siz de artık devlet memuru olma şansını yakalayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken düzenli olarak sitemizden ilanları takip etmek ve başvuru süresini kaçırmadan başvuru yapmak.

Sınav Eğitim Kurumları Personel Eleman Alımı 2015

Sınav Eğitim Kurumları Çok Sayıda Personel Eleman Alımları gerçekleştiriyor. Sizde Sınav Eğitim Kurumşarında açıkta olan bir çok iş pozisyonun içinden birisini seçebilir ve kendi kariyer geleceğinize uygun olanını seçerek iyi bir kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz. Sınav Eğitim Kurumları 600 e yakın açık iş pozisyonu ile çok sayıda bünyesine personel eleman dahil edecektir. Sınav Eğitim Kurumları Personel Eleman Alımı İlanına Başvuruda bulunmak için ve daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için Buraya Tıklayınız.

Acıbadem Personel Eleman Alımı 2015

Acıbadem Sağlık Grubu Personel Eleman alımı gerçekleştiriyor. Acıbadem Sağlık Grubu personel alımlarına 2015 yılında’da son hızında devam ediyor. Acıbadem Sağlık Grubu 65 farklı pozisyonda çok sayıda personel alımı yapacaktır. Bu Pozisyonlara başvuruda bulunmak için En az lise mezunu olmak zorundasınız. Tabi ki bu şartlara pozisyonun gerektirdiği niteliklere göre de değişebilir. Sizde Acıbadem sağlık grubu bünyesine katılarak, size göre sizin niteliklerinize ve mezunluklarınıza göre iyi bir kariyer olanağı yakalayabilirsiniz. Acıbadem ailesine katılmak için, alt kısımda verdiğimiz pozisyonları inceleyebilirsiniz. Her Pozisyonun nitelikleri farklıdır. Acıbadem Personel Eleman Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.

AvivaSA Türkiye Geneli Finansal Danışman Alımı 2015

AvivaSA Personel Eleman Alımı gerçekleştiriyor. AvivaSA bünyesinin eleman ihtiyacını karşılamak üzere Tüm Türkiye genelinde Finansal Danışman alacaktır. Sizde AvivaSA’da iyi bir kariyer yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.Başvurular 03 Mart 2015 Tarihinde sona erecektir. AvivaSA Türkiye Geneli Finansal Danışman Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Personel Alımı 2015

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Personel AlımıGerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını gidermek üzere 18 adet Müfettiş Yardımcısı alımı yapacaktır. Başvurular En geç 17/03/2015 Salı günü Saat 18:00‘a kadar dır. Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Ve Başvurularınızı Gerçekleştirmek İçin Buraya Tıklayınız.

Mavi Jeans Türkiye Geneli Satış Danışmanı Alımı

Mavi JeansPersonel Eleman Alımı yapıyor. Mavi Jeans Tüm Türkiye genelinde personel ihtiyacını karşılamak üzere En az lise mezunu olmak şartı ile Satış Danışmanları arıyor. Sizde Mavi ailesine katılarak iyi bir kariyer olanağı sağlayabilirsiniz. Mavi Jeans Türkiye’nin her yerinde ve bir çok Mağazasında sizleri’de bekliyor. Mavi Jeans Türkiye Geneli Satış Danışmanı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Ve Başvurularınızı Gerçekleştirmek İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim