Aralık Ayı SYDV Memur Personel Eleman Alımları
 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir çok yerde Memur Personel Eleman alımlarına sürekli olarak devam etmektedir. Aralık ayında da çıkartmış olduğu ilanlar ile bir çok iş arayan ve kariyerini bu yönde geliştirmek isteyen Memur Personel adaylarına iş kapısı oluyor. Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2014 te almış olduğu personelleri ile dahada büyümekte olan bir kuruluştur. SYDV 2014 yılının başından beri bir çok Memur Personel almış olup senenin artık son ayında da bir çok çeşitli Şehirlerde ve İlçelerde bünyesine dahil etmek üzere, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Pozisyonuna ve Büro Personeli pozisyonuna Memur Personel adaylarını yerleştirmektedir. Biz siler için çıkan bütün ilanları bir araya toplamaktayız. Bu ilanlara alt kısımda ulaşabilirsiniz. Alt kısımda verilmiş olan ilanların hepsi güncel başvuru tarihleri geçmemiş olan ilanlardır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her geçen gün bünyesine dahil edeceği personelleri için çıkartmış olduğu ilanları sizlerde paylaşacağız. Aşağıda verdiğimiz ilanlar başvuru tarihlerine göre sıralanmıştır. Sizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında Personel olmak için Aralık ayındaki ilanlarına sürekli güncel olarak buradan takip edebilirsiniz.

Manisa Yunusemre SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Manisa Yunusemre İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere Belirsiz süreli çalışacak, 2 adet Büro Görevlisi, 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak ve toplamda ise Manisa Yunusemre SYDV 4 personel alacaktır. Başvurular 15 Aralık 2014 tarihine kadardır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Manisa Yunusemre SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız

Ordu Gülyalı SYDV Eleman Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Ordu Gülyalı ilçesinde belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. İlanın son başvuru tarihi 12 Aralık 2014 sona erecektir.Alt kısımda verilmiş olanlinke tıklayarak, İş Başvurusu yapacak adaylarda aranılan niteliklere, Başvuru bilgilerine ve Genel niteliklere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Ordu Gülyalı SYDV Eleman Alımı ilanını Daha Ayrıntılı incelemek İçin Buraya Tıklayınız.

  Samsun Terme SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Samsun Terme ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi alacaktır. Başvurular 12 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel bilgilere, Aranılan Niteliklere ve Başvuru Bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Samsun Terme SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Kastamonu Doğanyurt SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Kastamonu Doğanyurt ilçesinde, bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere belirsiz süreli çalışacak 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. Kastamonu Doğanyurt SYDV ilanına başvuruda bulunabilmeniz için 12 Aralık 2014 tarihine kadar başvuruda bulunmanız gerekmektedir.Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Başvuruda bulunacak adayda aranılan genel niteliklere, Genel bilgilere ve başvuru bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Kastamonu Doğanyurt SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.   Denizli Buldan SYDV Personel Alımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Denizli Buldan İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere, belirsiz süreli çalışacak, 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak.

Başvurular 08 Aralık 2014 tarihinde son bulacaktır.

Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Genel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Denizli Buldan SYDV Personel Alımı İlanını daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.   Ankara Polatlı SYDV Personel Alımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Ankara Polatlı ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere, belirsiz süreli çalışacak 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak.

İlana başvurular 08 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak Genel niteliklere, Özel şartlara, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Ankara Polatlı SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Çorum SYDV Personel Alımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV bünyesine dahil etmek üzere Çorum Merkezde Belirsiz süreli çalışacak 2 adet Büro Görevlisi ve 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. Çorum Merkez Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Toplamda ise 4 personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, özel şartlara, Genel Niteliklere, Başvuru Bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvurular ise 10.12.2014 tarihinde sona erecekti.

Çorum SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.   

Mersin Gülnar SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Mersin Gülnar ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alacak.

İlana Son Başvuru tarihi 10 Aralık 2014 tür.

Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Mersin Gülnar SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.    

Denizli Tavas SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Denizli Tavas İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere 2 adet Belirsiz süreli çalışacak Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır.

Başvurular ise 12 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, Genel şartlara, özel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Denizli Tavas SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

 Erzincan Kemaliye SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Erzincan Kemaliye İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere Belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi alacaktır.

Başvurular 12 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Erzincan Kemaliye SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız. 

İzmir Konak SYDV Personel Eleman Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı Yapıyor. SYDV İzmir Konak İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır.

İzmir Konak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için başvuruların son tarihi 16 Aralık 2014 tür.

Alt kısımda verilmiş olan başvuru bilgilerine, genel bilgilere, Genel niteliklere ve Özel şartlara ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. İzmir Konak SYDV Personel Eleman Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.