Aralık Ayı Sözleşmeli Memur Personel Eleman Alımları
 

Bazı kurumlar ve kuruluşlar personel alımı yapmakta. Bu alınan personeller Sözleşmeli olarak alınmaktadır.Kasım ayında da olduğu gibi Aralık ayında da bir çok kurum bünyesine dahil etmek üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli iş alanlarında Sözleşmeli olarak çalışacak Memur Personel adayları alacaktır. Alt kısımda bulunan ilanları kısa bir şekilde inceleyerek linklerden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Artvin İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı

Artvin İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel alımı yapıyor. Artvin İl Özel İdaresi bünyesine dahil etmek üzere, Tam zamanlı çalışacak, 1 adet Elektrik Elektronik Mühendisi ve 1 adet Orman Mühendisi alacaktır.

Başvurular 12 Aralık 2014 Tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş linke tıklayarak, Sınav bilgilerine, Başvuru bilgilerine, Genel niteliklere, Özel Şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Artvin İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Fırat Üniversitesi Personel alımı yapıyor. Fırat Üniversitesi bünyesine dahil etmek üzere, Hemşirelik Lisans Programından Mezun Olmuş 6 adet Hemşire, Psikoloji Lisans Programından Mezun Olmuş 1 adet Psikolog, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Ön Lisans Programından Mezun Olmuş 1 adet Sağlık Personeli olmak üzere toplamda Fırat Üniversitesi 8 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, başvuru bilgilerine, aranılan niteliklere, Genel bilgilere ve verilmiş olan tabloyu inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanını İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.   İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

İstanbul Üniversitesi Personel alımı yapıyor.Sizde İstanbul Üniversitesinde personel olmak istemezmisiniz? Öyleyse  İstanbul Üniversitesi bünyesine dahil etmek üzere Yükseköğretim Kuramlarının Önlisans düzeyinde eğitim veren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Perfüzyon Teknikleri Bölümünden mezunu olma şartı ile 4 adet Sağlık Teknikeri ve Yükseköğretim Kurumlan Lisans düzeyinde eğitim veren Hemşirelik Bölümü mezunu olma şartı ile 109 adet Hemşire alacaktır.İstanbul Üniversitesi toplamda ise 113 Sözleşmeli olarak personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel bilgilere, Özel şartlara, Başvuru bilgilerine, İstenilen belgelere ve genel bilgilere ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuruda bulunabilmeniz için KPSS-P93 50 puan türünden ve KPSS-P3 puan türünden 55 ve yukarı almış olmanız gerekmektedir. İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanını İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Aile ve Sosyal Politikalar BAakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel alımı yapıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sözleşmeli çalışmak üzere 2 adet merkez teşkilatına ve 73 adet Taşra Teşkilatına olmak üzere toplamda 75 adet sözleşmeli personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak Başvuru şartlarına, Başvuru şekli ve konularına, Başvuru sırasında istenilen belgelere, Sınav takvimine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz Aile ve Sosyal Politikalar BAakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanını İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alımı 2014

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel Alımı yapıyor. Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesine dahil etmek üzere , 3238 sayılı Kanunun 8 inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav yaparak, 51 adet Proje Mühendisi, 10 adet Proje Asistanı, 10 adet Yönetici Asistanı, olmak üzere toplamda 71 adet sözleşmeli personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, genel şartlara, özel şartlara, sınav bilgilerine, başvuru bilgilerine, sınav bilgilerine, boş kontenjanlara ve özelliklerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim