Aralık Ayı Personel Alımları
 

2014 yılının başlarından beri olduğu gibi son ayda yani Aralık ayında da bazı kuruluşlar, bazı büyük şirketler bir çok personel almaktadır. Günümüzde işsiz sayısı epey artmış ve hala artmaktadır. Durum böyle olunca her işsiz vatandaş malesef bir iş arama telaşına giriyor. İyi bir yerde iyi bir kariyer olanağı herkesin hayalidir. Sizde iyi bir yerde güzel bir kariyer olanağı sağlayarak iyi bir iş sahibi olmak istemezmisiniz. Aralık ayında bazı iyi kurumlar ve kuruluşlar çok sayıda personel almaktadır. Bizler ise sizin için araştırdık ve alt kısımda hepsini sizlere açıkladık.

TSE Personel Alımı

Türk Standları Enstitüsü Personel alımı yapıyor. TSE ( Türk Standları Enstitüsü ) bünyesine dahil etmek üzere 3 Denetçi Yardımcısı, 117 TSE Uzman Yardımcısı, 25 Tekniker ve 4 Memur olmak üzere TSE toplamda 149 personel alacaktır.Personellerini, Merkez ve Taşra Teşkilatında bünyesine dahil etmek üzere aşağıda belirtilen programlara göre alım yapacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere ulaşabilir, Genel Şartlara, Başvuru bilgilerine ve Genel Bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. TSE Personel Alımı İlanını daha ayrıntılı bir şekilde incelemek için buraya tıklayınız.

Aralık Ayı VakıfBank Memur Personel Alımı

Vakıfbank düzenlemiş olduğu Sınav ile bünyesine dahil edeceği Müfettiş Yardımcıları alacaktır. Sizde Vakıfbank’ta çalışmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayınız. Vakıfbank’ta çalışmak demek sizin için bankacılık kariyerinizde bir zirve olacaktır. Vakıfbankta yapacağınız kariyer ile geleceğinize bir merdiven çekebilirsiniz. Diğer bankalarında gerçekleştirmiş oldukları sınavlar gibi VakıfBank’ta Müfettiş Yardımcılarını düzenlemiş olduğu sözlü ve yazılı sınavlar ile belirlemektedir. Bu sınava başvuruda bulunabilmeniz için bazı şartlar aranmaktadır, bu şartlara uygun olduğunuz durumda hemen sınav başvurusunda bulunabilirsiniz. Eğer sınavı başarılı bir şekilde geçirir ve kazanabilirseniz VakıfBankta Müfettiş yardımcılığı olarak işe başlayabilirsiniz. VakıfBankın düzenlediği sınava katılabilmek için 26 Aralık 2014 Cuma günü saat 17.00’ye kadar başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel Şartlara, Özel şartlara, Sınava Başvuruda Bulunacak Adaylarda aranılan özelliklere, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca alt kısımda verilen başvuru linkine tıklayarak direk başvuru sayfasına geçebilirsiniz. Aralık Ayı VakıfBank Memur Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Alımı 2014

Diyanet İşleri Başkanlığı Personel alımı gerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine dahil etmek üzere 8 adet Şoför alıyor.

Başvurular 22 Aralık 2014 tarihine kadardır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, genel niteliklere, özel şartlara, ünvanın bilgilerine, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularda bulunabilirsiniz. Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

TEİAŞ Müfettiş Yardımcısı Alımı

TEİAŞ Personel alımı yapıyor. Türkiye Elektrik iletim A.Ş Genel Müdürlüğü bünyesinde barındırmak üzere 7 adet Elektik Elektronik Mühendisi pozisyonunda Müfettiş Yardımcısı alacak.Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak sınav bilgilerine, sınav tarihine, sınav yerine, sınava katılabilme şartlarına, Sınav başvurusuna, Başvuruda istenilen belgelere, genel niteliklere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvurular, 15 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 16.30’a kadar

“Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 A Blok (Kat:15/57) Bahçelievler/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapılabilir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı bu tarihten sonra ulaşan başvurular ile eksik veya geçersiz belgelerle yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. TEİAŞ Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanını daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Personel Alımı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Memur Personel Alımı yapıyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesine dahil etmek üzere, 2 adet Elektrik-Elektronik Mühendisi, 3 adet Elektrik Mühendisi, 3 adet Endüstri Mühendisliği/ İşletme Mühendisi, 3 adet Makine Mühendisliği/ Mekatronik Mühendisi, Enerji Sistemleri Mühendisi, 1 adet Petrol ve Doğal Gaz Mühendisi, 6 adet Bilgisayar Mühendisi, 1 adet Kimya Mühendisi, 1 adet İnşaat Mühendisi, 1 adet Harita Mühendisi, 11 adet Hukukçu, 3 adet İstatistikçi, 3 adet İşletme/İktisatçi olmak üzere toplamda 40 memur personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak , Başvuru tarihine, sınav katılabilme şartlarına ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için ise alt kısımda vermiş olduğumuz linke tıklayarak, genel şartlara, özel şartlara, genel bilgilere ve sınav bilgilerine ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından 15-31 Aralık 2014 tarihleri arasında Enerji Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacaktır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu  Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Teknosa Personel Eleman Alımı

Teknosa Personel Eleman alımı yapıyor. Sizde Teknosa ailesine katılarak kariyerinizi Türkiyenin önde genel teknoloji ürünler satan bir mağazada yapmak istemezmisiniz? Teknosa Türkiye genelinde geliştirmek olan mağazaları ile günden güne büyümektedir. Her yeni açmış olduğu mağazaya yeni personeller ihtiyacı duyarak iş arayan personel adaylarında ümit kapısı oluyor. Teknosa her yeni açmış olduğu mağazalarına olsun gerekse personel ihtiyacı duyulan mağazalarına olsun 2014 yılında epey personel almıştı. Bu alımlar 2015 yılında da devam edecektir ve hatta gelişen teknoloji sayesinde daha çok mağaza açmayı gerek duyacağı için alacağı personellerde daha çok olacaktır. Ülkemizde bulunan işsizlik nedeni ile malesef ki bir çok üniversite mezunu iş bulamamakta, durum böyle olunca lise mezunu olanlarda ne yapsın değilmi? Ama durum öyle değil Teknosa personel ihtiyacını sadece üniversite veya lisans mezunlarından karşılamıyor. Sunmuş olduğu pozisyonlar ile ve iş imkanları ile bir çok lise mezunu olan vatandaşları da çalışan kadrosuna dahil ediyor. Üstelik tecrübeli yada tecrübesiz olmanız önemli değil boşta olan pozisyonlar içerisinde tecrübesiz adaylara da yer bulunduğunu hatırlatmak isteriz. Biz www.isinolsa.com adresi olarak sizler için biraz Teknosa İnsan Kaynaklarını araştırdık. Teknosa İş Başvurusunda bulunmak için öncelikle verilen bilgileri okuyarak alt kısımdaki bağlantıdan başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Teknosa Personel Eleman Alımı İlanını daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Türk Telekom Memur Personel Alımı

Türk Telekom Memur Personel alımı yapıyor. Sizde Türk Telekom’da çalışmaya başlayarak iyi bir kariyer yapabilir ve geleceğinizin ilk adımlarını Türk Telekomla atabilirsiniz. Türk Telekom her zaman büyümekte olan şirket ağı ile birlikte personel ihtiyacıda sürekli genişmeketedir. Ayrıca Türk Telekom aldığı personellerini ücret konusunda her zaman memnun bırakmıştır. Her firmada da olduğu gibi türk telekomda personellerinin tecrübeli olmasını ister tabi ki, fakat yeni mezun olmuş ve lise mezunları içinde boş pozisyonlar açarak tecrübesiz lise mezunu personel adaylarını da sevindirir. Eğer Lise Mezunu iseniz ve daha önce tecbüreniz yoksa, Müşteri Temsilcisi veÇağrı merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonlarına bakarak başvuruda bulunabilirsiniz. Eğer daha önce bir tecürebiz var ise elbetteki daha iyi bir pozisyonda çalışmaya başlayarak kariyer yolunuzda daha hızlı ve tecrübeli bir şekilde ilerlersiniz Üstelik Türk Telekom’un gruplar şirketindeki yabancı başvurularada başvuruda bulunabilirsiniz.. Türk Telekom Memur Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.