2015 Mart Ayı Sözleşmeli Personel Alımları

Her yıl binlerce memur adayı kamu kurum ve kuruluşlarına personel olmak için mücadele veriyor. Kamu kurumları gerek sözleşmeli gerekse kadrolu olarak her yıl ilanlarını yayınlıyor. Kurumların Mart Ayı Sözleşmeli Personel Alımları ilanlarını bizlerde sitemizde memur adayları için yayınlıyoruz. İlanlarla ilgili bütün detaylı bilgileri sitemizden güncel olarak bulmanız mümkündür. 2015 Mart Ayı Sözleşmeli Personel Alımları ilanları kurumun resmi internet sitesinde yayınlanmasının ardından hemen sitemizde yerini alıyor. Siz de bu ilanlardan güncel olarak haberdar olmak istiyorsanız zaman kaybetmeyin ve sitemizdeki ilanları kaçırmayın. Mart Ayı Sözleşmeli Personel Alımları 2015 ilanlarını güncel olarak takip etmek için siz de sitemizden ayrılmayın.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Sözleşmeli Personel Alımı 2015

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı yapıyor. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere, 874 infaz ve koruma memuru, 63 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 38 teknisyen, 80 destek personeli (şoför), 24 destek personeli (aşçı), 24 destek personeli (kaloriferci), 115 diğer sağlık personeli (sağlık memuru) olmak üzere 1218  sözleşmeli pozisyon için personel alımı yapacaktır. Yapılacak olan sınavın son başvuru tarihi 06 Mart 2015 tir. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Sözleşmeli Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvurularınızı gerçekleştirmek için Buraya Tıklayınız

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı 2015

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Alımı yapıyor. Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere,  1 adet Çözümleyici, 3 adet Sistem Programcısı, 7 adet Programcı ile aynı esasların Ek Madde 2 nin (b) bendi kapsamında KPSSP3 puan sıralaması ile yerleştirilmek üzere 2 adet Mühendis olmak üzere toplam 13 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular 02 Mart 2015 te Sona erecektir. Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvurularınızı gerçekleştirmek için Buraya Tıklayınız. Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Personel alımı yapıyor. Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Sözleşmeli Personel Alımı yapacaktır. Son Başvurular 10 Mart 2015 tarihindedir. Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvurularınızı gerçekleştirmek için Buraya Tıklayınız.        

Editör: TE Bilisim