Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinde yayımlanan TSK Muvazzaf Subay Alımı duyurusunda ikinci sınıflandırma kayıt işlemleri tamamlanmış olup kayıt hakkı kazanan adyaları açıkladı.

MSB duyurusunda ilk grup kayıt işlemlerinin tamamlandığını ve boş kalan kontenjanların ikinci sınıflandırma işlemini yapmış olup değerlendirme sonucuna göre tüm adayların başarı sıralamasına tabi tuttuğunu ve sonuçları açıklandığını bildirdi.

KUVVET KOMUTANLIKLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY SONUÇLARI:

Kara Kuvvetleri Komutanlığında en son kayıt hakkı kazanan adayların başarı sırasını öğrenmek için tıklayınız.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında en son kayıt hakkı kazanan adayların başarı sırasını öğrenmek için tıklayınız.

Hava Kuvvetleri Komutanlığında en son kayıt hakkı kazanan adayların başarı sırasını öğrenmek için tıklayınız.

KAYIT TARİHLERİ NE ZAMAN?

Başarı sıralaması her bir adayın kayıt hakkı kazandığı anlamına gelmemekte olup, kontenjana girerek kayıt hakkı kazanan adaylara, "... Sınıfında Başarı Sıranız-6 Kayıt Hakkı Kazandınız" şeklinde ifade yazılmış ve ikinci grup olarak kayıt hakkı verilmiştir. KAYIT HAKKI KAZANAN adayların kayıtları, 16-19 Temmuz 2020 tarihlerinde 08:30-16:30 saatleri arasında, 6'ncı maddede belirtilen kayıt merkezlerinde yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan adaylardan 19 Temmuz 2020 (dahil) tarihi 16.30'a kadar kayıt işlemi yaptırmayan adayların adaylıkları sonlandırılacak, HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN İLAVE KAYIT SÜRESİ VERİLMEYECEK, adayın, kayıt hakkı kazanamadığı diğer kuvvet komutanlığındaki başarı sıralamaları devam edecektir.

Herhangi bir Kuvvet K.lığına kayıt yaptıran adayın diğer Kuvvet K.lıklarındaki adaylığı ve kayıt hakkı sonlandırılacaktır.

SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim