Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görev ve operasyon faaliyetlerine ara vermeden devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri bilindiği üzere kendisine bağlı kuvvet komutanlıkları için hem personel alımı gerçekleştirmekte hemde öğrenci temini faaliyetlerine devam etmektedir.

Buna göre Milli Savunma Üniversitesi yeni subay ve astsubay öğrencisi alımı gerçekleştirmekte olup en yoğun rağbetin gösterildiği kuvvet komutanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığıdır. Buna göre Milli Savunma Üniversitesi Özel Kuvvetler Komutanlığı için en az lise mezunu 900 bordo bereli subay ve astsubay alımı yapıyor. Peki detaylar nedir?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler Komutanlığı için bu sene Milli Savunma Bakanlığına 900 bordo bereli subay ve astsubay öğrencisi alımı yapılacaktır. Peki adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak, Sicili temiz ya da belirli suçlardan fazla olmamak, Harp Okulları İçin 1998 ve sonrası doğumlu olmak, Astsubay MYO İçin 1997 ve sonrası doğumlu olmak, Boy - kilo orantılı olmak, Fiziğinde kusuru olmamak şartlarına adayların sahip olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TSK Özel Kuvvetler Komutanlığı 900 bordo bereli subay ve astsubay alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlar 15 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek olup bu tarihten sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ