Bilindiği gibi Sahil Güvenlik Komutanlığına 2019 yılı sözleşmeli astsubay alımlarına başvurular devam ediyor.

Adayların yoğun bir ilgi gösterdiği askeri personel alım başvuruları 13 Mart tarihinde sona erecek. Başvuru şartlarını, ve başvurulara ilişkin diğer detayları haberlerimizden öğrenebilirsiniz.

KURA SONUÇLARI;

Diğer yandan Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlık Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı için eksik bulunan kadrolarda engelli ve terörle mücadele yönetmeliği kapsamında personel alımları yapılacak.

Adaylar başvurularını tamamlayarak, yapılan kura sonuçlarını merakla beklemekteydiler. Sahil Güvenlik Komutanlığının Destek Komutanlığında görev yapacak olan personellerin kura sonuçları açıklandı.

Sonuçlar için: https://uygulama.sg.gov.tr/SonucSorgu/sonucSorguIsci.xhtml

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Engelli ve TMY işçi alımı başvuru kura sonuçlar için T.C. Kimlik Numarası ile resmi internet sitesi üzerinden sorgulama yapılabilecek. Adaylar yukarıdaki linki kopyalamaları, yeni tarayıcıdan açmaları ve T.C. Kimlik Numarasını giriş yapmaları, sorgula butonuna tıklamaları yeterli olacak.

Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı askeri personel alım başvuruları, başvuru sonuçları ve diğer gelişmeler işin olsa sitemiz üzerinden adayların bilgisine sunulmaya devam edilecektir. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim