Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik ile Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversite askeri alımları ilgilendire yönetmelik yayımlandı. Söz konusu MSÜ ve MSB yönetmeliği Resmi Gazetenin 31432 sayısında yayımlandı. İlgili yönetmeliklere göre MSB ve MSÜ Askeri personel faaliyerleti eğitimlerini devam eden yönetmelikler yayımlandı.

3 FARKLI YÖNETMELİK GELDİ!

Resmi gazetede Askeri Personelleri ve öğrencileri ilgilendiren yönetmelikler yayımlandı. Yayımlanan yönetmelikler Subay, Astsubay, Yedek Subay ve Astsubay eğitimlerini ilgilendirmektedir. Bu yönde ilgili yönetmelikler Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarında eğitim alan adayları kapsıyor.

  • Fakülte ve Yüksekokullar Askerî Öğrenci Komutanlığı ve Öğrencileri ile Fakülte ve Yüksekokullardan Yetişen Subaylara ve Astsubaylara İlişkin Yönetmelik,
  • Millî Savunma Üniversitesi Astsubay Meslek Yüksekokulları Yönetmeliği,
  • Millî Savunma Üniversitesi Harp Okulları Yönetmeliği,

2021 YILI ASKERLİ ALIMLAR NE ZAMAN!

Milli Savunma Bakanlığı Subay, Astsubay alımları 2020 yılının sonunda yapılmıştı. Bu kapsamda 2021 yılı MSB Askeri personel alımları yiine yıl sonunda yani 202 yılı Kasım - Aralık aylarında bekleniyor.

RESMİ GAZETE YÖNETMELİKLERİ:

MSÜ Harp Okulları,

MSÜ Astsubay Meslekyüksekokulları,

MSB Subay ve Astsubay Yönetmeliği,

Editör: TE Bilisim