Milli Savunma Bakanlığı askeri personel alımına ilişkin duyuru yayımladı. Yayımlanan duyurulara göre geçtiğimiz günlerde başvuruları alınmış olan İşçi ilanı ve Sözleşmeli er duyurusudur. Öte yandan yayımlanmış olan bir diğer duyuru ise İşçi alımı hakkındadır. Sizlerle son dakika yayımlanan duyurullar hakkında detayları paylaşacğaız.

2022 Yılı Sözleşmeli Er Alımı Duyurusu:

Milli Savunma Bakanlığı Mart ayında yayımladığı duyurusunda bünyesine 2022 yılı kapsamında askeri personel alımı yapacağını ilan etmişti. Yayımlanan ilana göre en az İlkokul mezunu adaylar içerisinden Sözleşmeli Er alımı yapılmaktaydı. Başvuruların sona ermesi ile birlikte Bakanlıktan "KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ADAYI KESİN KAYIT/EĞİTİM İLANI" duyurusu geldi. 

Söz konusu olan duyuru ile Kara Kuvvetleri Komutanlığının ilanına başvuru yapan adayların sonuçları açıklanmıştır. Seçim aşamaları tamamlamış olan adayların kesin olarak yerleştirme işlemleri  yapılmıştır. Her aday için farklı tarihler ve saatler belirlenmiş olup saat ve durumunuzu belirten duyuru aşağıdadır.

KESİN KAYIT SORGULAMA EKRANI

İşçi Alımına İlişkin Duyuru:

MSB'den gelen bir duyuru ise daha önce İŞKUR üzerinde yayımlanmış ve başvurusu alınmış olan işçi adaylaru için sınav sonuçları açıklanmıştır. Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda istihdam edilmek üzere 22-28 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sayfasında yayımlanan TMSY işçi alım kapsamında sınav sonuçları belli olmuştur.Sınava katılacak adaylar sonuçlarına e-Devlet şifresi ile ulaşabilecekler. Ancak adayların "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu"nun arkasında yer alan talimatlara uygun olarak doldurulması gereklidir. Duyurusunun tamamı aşağıdali bağlantıda.

İLGİLİ DUYURU

Editör: TE Bilisim