Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinde yayımlanmış olan duyuruya göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Dış kaynaktan Mühendis ve Öğretmen Sınıfı Muvazzaf Subay Temini Eğitime Katılış ve Kayıl ilanı duyurusu yapıldı. Söz konusu duyuruya göre muvazzaf subay temini seçim ve değerlendirme aşamaları tamamlanmış olduğunu ve aday bazında sonuçlar eişime açıldığı belirtildi.

EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kayıt Hakkı Kazanan adayların eğitimleri 09 Aralık 2019 Pazartesi gününden itibaren Subay Yetiştirme Okul K.lığında/Heybeliada/İSTANBUL başlayacaktır.    

GEREKLİ BELGELER:

Kayıt Hakkı Kazanan adayların 09 Aralık 2019 Pazartesi günü 09.00`dan itibaren en geç saat 17.00'a kadar EK-1'deki Adayların Beraberinde Getireceği Malzeme/Belge Listesi ve Eğitim Öncesinde Yapılması Gerekenler çizelgesindeki malzeme/belgeler ile birlikte Heybeliada Subay Yetiştirme Okul K.lığına katılış yapması gerekmektedir. Söz konusu tarih ve saate kadar katılış ve kayıt yaptırmayan adayların adaylıkları sonlandırılacak, yasal mazeretler hariç ilave süre verilmeyecektir. 

Sınav aşamalarında başarılı olan, ancak kontenjana giremeyen adaylara kayıt hakkı kazanan adayların katılış durumuna göre 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde telefon (kayıtlı telefon numarasına) ile bilgi verilecektir. 

Ek-1 Belgelerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız

GÜVENLİK SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR:

Adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmaları devam etmektedir. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumsuz sonuçlanan adayların her ne aşamada olursa olsun adaylıkları sonlandırılacak ve ilişikleri kesilecektir. 

Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt esnasında aşağıdaki hususları yerine getirmeleri gerekmektedir: 

Kesin kayıt için istenen belgeler; 

  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, 
  • 6 adet biyometrik fotoğraf (arkasına isim ve TC Kimlik No. Yazılmış),
  • İkametgâh ilmuhaberi (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),
  • Adli Sicil Raporu (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),
  • Terhis Belgesi veya Askerlik Durumu Gösterir Belge (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),
  • Mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),
  • Yabancı dil notunu gösterir belge,
  • Noter Onaylı Taahhütname (EK-2 'de Örneği bulunan),
  • Olumlu sağlık raporu.

Kayıt işlemleri için istenen belgeler mavi plastik telli dosya içerisinde ve yukarıda belirtilen sıraya göre hazırlanarak getirilecektir. (Belgeler delinmeyecek her biri şeffaf dosyalara konularak mavi plastik telli dosyaya yerleştirilecektir). Noter onaylı yüklenme senedi, eğitim merkezleri tarafından katılış işlemleri esnasında yaptırılacaktır. 

TAAHHÜTNAME İÇİN TIKLA

İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Katılış ve Kayıt Adresi : Heybeliada Subay Yetiştirme Okul Komutanlığı  Heybeliada/İSTANBUL Dz.K.K.lığı

İletişim No. : 0 216 3510065 ( Dâhili 4101-4102) 

SINAV SONUÇLARINI ÖĞRETMEN İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.