MSB Personel Temin üzerinde memur alımı ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Subay ve Astsubay alımıilanları için süreç bitti ancak MSB, HKK, DKK, KKK ve MSÜ memur alımları devam ediyor. Alımlar farklı 22 pozisyon için yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

BİRİMİNE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Milli Savunma Bakanlığı memur alımı başvuruları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda PERTEM üzerinde yayımlanan duyurulara göre 22 farklı kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda işte dağılım şöyledir.

- Milli Savunma Bakanlığı: Lisans mezunu 4 Uzman ve 1 Kütüphaneci alımı yapacak.

- Kara Kuvvetleri Komutanlığı ( KKK ): Lisans Mezunu 2 Bilgisayar Mühendisi, 2 Hukuk Uzmanu, 1 Çince Öğretmeni, 1 Gürcüce Öğretmeni, 2 Psikolog ve Ön Lisans Mezunu 2 Emlak Teknikeri alınacak.

- Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ( DKK ): Lisasn Mezunu 2 Elektrik Mühendisi, 1 İstatistikçi ve 1 Uzman (Medya Yapım) ile Ön Lisans Mezunu 1 Matbaa Teknikeri alınacak.

- Hava Kuvvetleri Komutanlığı ( HKK ): Ön Lisans Mezunu 1 Tekniker (Harita Kadastro) ve Lisans Mezunu, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Psikolog alımı yapacak.

- Milli Savunma Üniversitesi ( MSÜ ): Lise mezunu 1 Teknisyen (Elektrik), 8 Hizmetli, 2 Berber, 1 Garson ve 1 Terzi. Ön Lisans Mezunu 1 Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Lisans Mezunu 1 Uzman (Kıdem Terfi) alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,
  • Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen kadro niteliğini taşıyor olmak ve ilgili eğitim kurumlarından mezun olmuş olmak,
  • ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılı puanlarına göre, Lise mezunlarından KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak,
  • Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak (askerlik çağına gelmemiş olmak, ertelenmiş veya muaf tutulmuş olmak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak), (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.)
  • Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Milli Savunma bakanlığı üzerinden yapılacak olan Memur alımı başvuruları hala devam ediyor. İlgili niteliklerin taşındığı durumda başvuru alınacak olup adaylar başvurularını en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI