Askeri Personel Alımı hakkında duyurular geldi. Jandarma Genel Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı bünyelerine alımını yapacağı Askeri Personel Alımı için duyurular geldi. Söz konusu olan duyurulara göre geçtiğimiz dönemlerde alımı yapılan adaylar hakkında 2. Çağrı duyuruları geldi.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI DUYURULARI:

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli ve Muvazzaf Astsubay Alımı hakkında duyurular yayımladı. İlgili duyurulara göre sözleşmeli Astsubay Alımı, Muvazzaf Astsubay Alımı ve 2021 yılı sözleşmeli Personel Alımı duyuruları şöyledir:

  • 2021 YILI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ BAŞVURU SONUCU 2, ÇAĞRI DUYURUSU        
  • 2021 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ BAŞVURU SONUCU 2, ÇAĞRI DUYURUSU
  • 2021 YILI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ TEMİNİ SINAV ÇAĞRISI

lgili duyurularla sonuçlarınızı ve sınav tarihlerini e-Devlet Kapısı ile elektronik ortamda sorgulama yapabilirsiniz. SONUÇLAR İÇİN BURAYA TIKLA

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SUBAY ALIMI DUYURUSU:

Milli Savunma Bakanlığından gelmiş olan duyuruya göre muvazzaf subay temini için yazılı sınav sonuçları ve Subay Alımı için 2 inci grup çağrısı duyurusu yayımlandı.

  • 379 ve 380'İNCİ DÖNEM YEDEK SUBAYLIKTAN MUVAZZAF SUBAYLIĞA GEÇİŞ YAZILI SINAV SONUCU
  • 2020 YILI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF SUBAY ADAYI TEMİNİ 2'NCİ GRUP SONUÇ İLANI

Söz konusu duyurulara göre 379 ve 380 inci dönem yedek subay muvazzaf subaylığa geçiş için yazılı sınav sonuçlarını imceleyebilirsinizi

Diğer duyuru olan 2020 yılı TSK Muvazzaf Subay alımı 2 inci grup çağrısı duurusu ile, Hava Kuvveteri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Kadar Kuvvetleri komutanlıklarına 2 inci grup başvuru sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Buna göre,

Hava Kuvvetleri Komutanlığı için;

Seçim aşamalarını başarı ile tamamlayıp KAYIT HAKKI KAZANAN adaylar, 26-27 Nisan 2021 tarihleri arasında 08:30-17:00 saatleri içerisinde Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına (Kütahya) ön kayıt için şahsen başvuracaklardır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için;

Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp KAYIT HAKKI KAZANAN adaylar, 26-27 Nisan 2021 tarihleri arasında 08:30-17:00 saatleri içerisinde Dz.K.K.lığı Personel Başkanlığı Personel Temin Koordinasyon Şube Müdürlüğüne (Dikimevi/ANKARA) ön kayıt için şahsen başvuracaklardır.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı için;

Seçim aşamalarını başarı ile tamamlayıp KAYIT HAKKI KAZANAN adaylar, 26-27 Nisan 2021 tarihleri arasında 08:30-17:00 saatleri içerisinde Kara Harp Okulu Maltepe Yerleşkesi Komutanlığına (İZMİR) şahsen başvuracaklardır. Kayıt başvurusunda bulunan adayların izlemesi gereken yol/işlemler müteakip maddelerde açıklanmıştır.

SÖZ KONUSU DUYURULARA BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim