Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığa Astsubay temini seçim aşaması duyuru yapıldı. Astsubay Alımı Seçim Aşaması Sonuçlarını göre çağırılan adayların 25 Haziran tarihi itibari ile seçim aşamasına katılacakları belirtildi.

seçim aşaması faaliyetlerine katılacak olan adaylara  Personel Temin Daire Başkanlığından yapılan duyuruda başvuru sonuçları 20 Haziran tarihi itibari ile belli oldu. Adaylar T.C. Kimlik numarası ile başvuru sonuçlarını öğrenebilecekler. 

Astsubay seçim aşaması faaliyetleri 25 ile 28 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Adayların sorgulama sayfasında belirtilen gün ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında Mamak-Ankara'da hazır bulunmaları istenildi. 

SEÇİM AŞAMASI;

Seçim aşamalarının 1. gününde kayıt kabul, fiziki değerlendirme ve fiziki yeterlilik testi, 2. gününde ise mülakat ile hastaneye sevk işlemleri yapılacak. Fiziki yeterlilikte spor kıyafetleri ile gelmeleri gerekmekte. Adaylar seçim aşamalarına gelirken başvuru kılavuzunda belirtilen evrakları getirmeleri gerekiyor. Adayların ayrıca getirecekleri evraklar asıl ve fotokopi şeklinde olması gerektiği, evrakların fotokopilerini teslim etmeleri gerektiği belirtildi. Ayrıca adaylar seçim aşamasında iken öğle yemeklerini MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı tarafından karşılanacak. Diğer açıklamalar ve başvuru sonuçları için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açabilirsiniz.

Başvuru sonuçları ve kılavuz için: https://goo.gl/fd7dAs

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim