Milli Savunma Bakanlığı az önce duyuru yayımladı. MSB Personel Temin adresi üzerinde gelmiş olan duyurulara göre Muvazzaf Subay alımı hakkında ve Müfettiş Yardımcısı alımı için sonuçlar duyuruldu. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere detayları aktaracağız.

Muvazaaf Subay Temini Duyurusu:

MSB den gelmiş olan duyuruya göre 2021 yılı Dış Kaynaktan sözleşmeli tabip ve özel nitelikli Beden eğitimi öğretmeni Milli Savunma Üniversitesi öğretmen/Mühendis Sınıfı dış kaynaktan muvazzaf subay temini hakkında mülakat çağısı duyurus geldi.

Mülakatlar, Türk Silahlı Kuvvetlerine 2021 Yılı Dış Kaynaktan Sözleşmeli Tabip ve Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni, Millî Savunma Üniversitesi Öğretmen/Mühendis Sınıfı ve Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Adayı Temini Mülakat aşaması faaliyetleri14 - 16 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Mülakat aşaması faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte, saat 08.00'de MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

Sözleşmeli Tabip ve Özel Nitelikli Beden Eğitimi öğretmeni Subay Adayı temini Mülakat Sınavı Giriş Belgesi için , Kuvvet Komutanlıkları ve MSÜ subay adayı Mülakat Sınavı giri belgeleri için  ve TSK Muvazzaf Suby Temini için TIKLAYINIZ

Memur Alımı Yazılı SInav Sonuç Duyurusu:

Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilecek 20 (yirmi) Müfettiş Yardımcısı pozisyonu için 20 Şubat 2022 tarihinde yapılan yazılı sınav sonuçlarını açıklanmıştır. İcra edilen sınav esnasında ve sonrasında sınav sorularına yönelik yapılan itirazlar neticesinde; Maliye Grubundan iki (2) ve Muhasebe Grubundan iki (2) soru iptal edilmiş ve her iki grup geçerli olan sorular ile 100 tam puan üzerinden hesaplama yapılarak değerlendirilmiştir.

Duyurunun Tamamı için TIKLAYINIZ