Milli Savunma Bakanlığı yeni duyurular yayımlamaya devam ediyor. Bugün gelmiş olan duyuruya göre Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığına 383 ve 384 üncü dönem Yedek Astsubay kaynağından Muvazzaf Astsubay temini için sonuçlar açıklandı. Seçim aşamasından başarılı şekilde geçen adaylar istenilen belgeleri teslim ederek işlemlerini tamamlayacaklardır.

Sonuçlar Açıklandı!

Dz.K.K.lığına 383. ve 384. dönem yedek astsubay kaynağından muvazzaf astsubay teminine ait sınıflandırma/yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Seçim aşamaları neticesinde herhangi bir sınıfta "Asil" olarak sınıflandırılan/yerleştirilen adayların kesin kayıt ve eğitim için 01 Ağustos 2022 tarihinde 08:00-10:00 saatleri arasında Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığına (Altınova-Yalova) katılış yapmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih/saatte resmi mazereti olmaksızın katılış yapmayan adayların adaylıkları sonlandırılarak yerine "Yedek" adaylar çağrılacaktır. Belirtilen tarih/saatten önce katılış yapılamayacaktır.

SONUÇLAR için TIKLAYINIZ.

Asil" adayların belirtilen tarihte eğitim birliğine katılmaması durumunda, 02-03 Ağustos 2022 tarihleri arasında "Yedek" adaylara telefon ile çağrı yapılacaktır. Kendisine telefon ile çağrı yapılan yedek adayların ise en geç

08 Ağustos 2022 tarihinde 08:00-10:00 saatleri arasında eğitime katılması gerekmektedir. İhtiyaç halinde yedek aday çağırma işlemi son olarak 09 Ağustos 2022 tarihinde yapılacaktır.

Eğitim Tamamlama Tarihi Nedir?

Kayıt işlemleri tamamlanan adaylar müteakiben "Temel Askerlik ve Deniz Astsubaylığı Anlayışı Kazandırılması Eğitimi'ne alınacaktır." Eğitimin 30 Aralık 2022 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

Kesin kayıt İşlemleri İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,

- 6 adet vesikalık fotoğraf,

- İkametgâh ilmuhaberi (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

- Adli Sicil Raporu (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

- Terhis Belgesi veya Askerlik Durumu Gösterir Belge (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

- Mezuniyet Belgesi (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

- Varsa Lisansüstü Eğitim Belgesi (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

- Varsa Yabancı Dil Sonuç Raporu,

- Varsa Şehit/Gazi Yakını Olduğunu Gösterir Belge.

- Bir önceki işyerinden (varsa) SGK ayrılışlarının yaptırılması.

DUYURUNUN TAMAMI BURADA

Editör: TE Bilisim