Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı ve Sözleşmeli Er alımı hakkında duyuru yayımladı. 15 Ağustos 2022 tarihi ile iki duyuru bikerede yayımlayan Bakanlık sözleşmeli er temini güncel duyurusu ve İŞKUR üzerinde alınan işçi adayları için duyuru yayımladı. 

Sözleşmeli Er Temini Duyurusu:

2022 YILI E-22-KKK-M-1 (2022/1) DÖNEMİ KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ ADAY BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Söz konusu duyuru ile geçtiğimiz dönemde yapılan Sözleşmeli er alımına ilişkin günce durum bilgisi suyurusu geldi. Adaylar güncel durumlarını e-Devlet şifresi ile sorgulayabilecekler. İşte MSB Askeri personel temini duyurusu:

Değerli Adayımız; 02 Şubat-04 Mart 2022 tarihleri arasında katılmış olduğunuz E-22-KKK-M-1 (2022/1) dönemi sözleşmeli er temin faaliyetleri kapsamındaki sözleşmeli er adaylığınıza ilişkin güncel durumunuza, e-Devlet şifrenizle giriş yaparak Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından ulaşabilirsiniz.

Giriş yapmak için tıklayınız.

İşçi Alımı Hakkında Duyuru!

MSN gölcük tersanesine yapılan engelli işçi alımına ilişkin sonuçlar açıklandı. 

Buna göre MSB istihdam edilmek üzere 10 kişilik engelli pozisyonu için İŞKUR'da ilan yayımlamıştı. 21 Haziran - 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında uygulanan sözlü sınav sonucunda belge kontrolü gerçekleştirilmiş olup belge incelemesi sonucunda sınava katılmaya hak kazanan adayar 5  Ağustos 2022 tarihinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda sınava katılmış olup sonuçlar açıklanmıştır. Adaylar sonuçlarına aşağıdaki bağlantı yardımı ile ulaşabilecek ve istenen belgeler ile birlikte başvurularını en geö 7 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir..

Belge kontrol sonucuna göre sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü/uygulamalı sınavları 5 Ağustos 2022 tarihinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleşmiştir. Adaylar, sınav sonuçlarına itiraz etmeleri halinde, itirazlarını yazılı olarak sınava girdikleri Gölcük Tersanesi Komutanlığı'na bu ilanın yayım tarihi olan 15 Ağustos 2022 tarihinden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde şahsen yapmak zorundadırlar. Süresi dışında yapılan ve/veya sınava girdikleri iş yeri dışında başka bir yere yapılacak itiraz başvuruları kabul edilmeyecektir.Belirtilen zaman dilimi içerisinde usulüne uygun olarak yapılan itiraz başvurularına ilişkin sonuçlar Personel Temin Daire Başkanlığı resmi internet sayfasında adaylara tebliğ edilecektir. Bu ilan ilgililere tebligat niteliğinde olup sınav sonuçlarının duyurulmasıyla ilgili olarak başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

Sınav Sonuçları İçin Buraya Tıkla