MSB KKK, DKK, HKK askeri atamalar, görevlendirmeler, personel temini 1 haziran 2020’de başlayacak. Askerlik celp işlemleri 5 Haziran da, bedelli askerlik işlemleri 20 Haziran 2020’de başlayacak.

2020 yılı askeri personel alım ilanları kaldığı yerden 1 Haziran tarihinde devam edecek. Koronvirüs ile mücadele kapsamında geçtiğimiz gün Bakanlar Kurulu Toplantısında bu konu ile ilgili bir karar alındı. Bakanlar Kurulu toplantısı sorası yapılan açıklamalarda Milli Savunma Bakanlığının atama görevlendirme ve personel temin faaliyetleri 1 Haziranda başlayacak. Celp işlemleri 5 Haziran da, bedelli askerlik işlemleri 20 Haziranda başlayacak. Denildi.

Son olarak sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılmıştı. Personel temini dairesi Başkanlığından daha önce yapılan açıklamalarda Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er temini ikinci seçim aşamaları ertelenmişti.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI SEÇİM AŞAMASI DEVAM EDECEK!

KKK sözleşmeli er alımlarında kayıt kabul, fiziki testi ve mülakat aşamaları 1 Haziran tarihinden itibaren yapılabilecek. BU konu ile ilgili Personel Genel Müdürlüğü resmi internet sitesiüzerinden 15 gün öncesinden bir duyuru yapılacak.