Milli Savunma Bakanlığı İşçi alımı ve Personel alımı hakkında duyuru yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı duyurusuna göre MBS bünyesine 1670 İşçi Alımı ve Personel Alımı hakkında duyurular yapıldı. Söz konusu duyurularda Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında yıkım ve kayıp sebebi ile sınavlarda ve işlemlerde ertelem gerçekleştirildi.

Söz konusu duyurular " MSB ve MSÜ 555 Personel Alımı " ve " MSB 1115 İşçi Alımı " duyuruları kapsamaktadır. İşin Olsa ekibi olarak sizlere MSB İşçi alımı ve personel alımı detaylarını paylaşacağız.

MSB 1670 İşçi Alımı ve Personel Almı Duyurusu:

Geçtiğimiz günlerde yayımlanarak başvuruları alınan ilanlar için gelen duyuruları sizlere aktarıyoruz.

MSB ve MSÜ 555 Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu:

Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Temin faaliyeti planlandığı gibi 06 Şubat - 10 Mart 2023 tarihleri arasında devam edecektir.  Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezinde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.

MSB 1115 İşçi Alımı Duyurusu:

MSB İşçi alımı kapsamında iki farklı duyuru yayımladı. İlgili duyurular, Belge Kontrolü sonucu sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve Sınav Erteleme duyuruları oldu.

MSB 1115 İşçi Alımı Sınava Katılmaya Hak Kazanan Adaylar Duyurusu:

MSB 1115 işçi almı için başvurular 2022 yılı son aylarında alınarak 8 Aralık 2022 tarihinde kura işlemleri gerçekleştirilmiştir. Bu yönde Yönetmelik hükümleri gereği kura çekimi sonucunda listelerde yer alan adayların başvuru şartlarını sağlayıp sağlamadıklarının tespiti maksadıyla 26 Aralık 2022 - 14 Ocak 2023 tarihleri arasında belge kontrolleri yapılmıştır.

Sözlü sınava katılacak adaylar açıklanmıştır.

Belge kontrolü sonuçları için tıklayınız.

Sınav Erteleme Duyurusu:

1. Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı faaliyet tarihleri 06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle güncellenmiştir.

2. Güncel sınav tarihlerine ulaşmak için tıklayınız.

Gelişmeleri Anlık Takip Ediyoruz!

MSB  İşçi Alımı ve Personel alımı hakkında gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz. İşin Olsa ekibi olarak sizlere anlık bildirim atacağız. Sende gelişmeleri takip etmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsin.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim