Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yürütülen 165 sivil personel temini için sonuçlar değerlendirildi ve açıklandı. Adayların sonuçlarını öğrenmek için TC kimlik numarasıyla birlikte MSB Personel Temin Daire başkanlığı sonuç sistemine erişim sağlaması gerekiyor. https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresinden ilgili sayfaya erişim sağlayabilir, e-Devlet ile giriş yapabilirsiniz.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Neticede olumlu yanıt aldığını tespit eden adayların açıktan temin işlemi 15 Mayıs 2019 ile 21 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar için açılan kontenjanın 20 katı kadar, diğer unvanlar için ise 6 katı kadar aday KPSS puanına göre sınava çağrılacak.

Adayalrın mülakatlar için 15 Mayıs 2019 tarihi ile 21 Mayıs 2019 tarihleri arasında MEBS okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak, Ankara'ya gitmesi gerekiyor. Başvuru kılavuzunda belirtilen belgelerin yine mülakata da götürülmesi gerekmektedir.

Mülakat sonrasında adaylar güvenlik soruşturmasına alınacak ve neticede personel temin süreci de 3'üncü adımın sonunda tamamlanmış olacak. 

Editör: TE Bilisim