MSB 13 BİN SÖZLEŞMELİ ER ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 13 bin sözleşmeli er alımı için yayımladığı ilanda en az ilköğretim mezunu olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş, 20 ve 25 yaşları arasında olmak, TSK bünyesindeki görevinden ayrılmamış olmak, belirtilen sağlık şartlarına uygun olmak, T.C vatandaşı olmak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları üzerinden alımlar yapılacaktır. İlana başvurular 20 Şubat 2019 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır. Toplamda 13 bin sözleşmeli er alımının yapılacağı ilana yönelik tüm detaylara aşağıda yer alan bağlantıdan erişim sağlanabilmektedir.

İlan detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

JANDARMA 22 BİN UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma bünyesine askerlik yapma şartı aranmaksızın, hali hazırda silah altında bulunanların da başvuru yapabileceği uzman erbaş alım ilanı yayımlanmıştır. Bu ilana başvurabilmek için adayların KPSS puanlı veya KPSS' siz başuru yapma imkanları bulunuyor. KPSS puan şartı ise 50 olarak aktarılıyor. Boy ve kilo şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek. 19 Mart 2019 tarihine kadar ön başvurular alınacaktır. İlgili başvuru sürecine adayların önbaşvuruları online olarak alınacaktır. Başvuru yapacak adayların tüm ilan kılavuzundaki bilgilere erişim sağlaması ve dikkatlice bunları okuması istenmektedir. Aksi halde başvurularda problem yaşanabilmektedir.

İlan detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

ASKERİ PERSONEL ALIMLARI İŞİN OLSA UYGULAMALARIYLA CEBİNE GELSİN!

Tüm askeri personel alımları, jandarma alımları, uzman erbaş alımları, PÖH ve JÖH alımlarından ilk siz haberdar olabilmek için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı aşağıdaki bağlantılardan indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim