Milli Savunma Üniversitesine çok sayıda askeri personel alımı sınavı 18 Mart tarihinde ÖSYM sınav merkezlerinde gerçekleşti. ÖSYM'nin yapmış olduğu 2018 MSÜ sınavına başvurular 9 Ocak tarihi ile 15 Şubat tarihleri arasında alınmıştı. Adayların yoğun ilgi gösterdiği sınavda Milli Savunma Üniversitesine 2. seçim aşaması çağırılacak olan askeri personeller tespit edilecek. Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarında öğrenci olmak isteyen adaylar 18 Mart tarihinde yapılan sınavda ter döktü. 

2018 MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından yapılan 2018 MSÜ sınavı sonuçları 12 Nisan 2018 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar ÖSYM internet sitesi üzerinden alınacak. Adaylar T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM Aday İşletim Sistemi şifresi ile birlikte sonuç sorgulama sayfasına giriş yapabilecek. 

TERCİHLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Adaylar sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 24 Nisan ile 11 Mayıs tarihleri arasandı Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden alınacak. Tercih yapmayan adaylar ikinci aşamada çağırılmayacak. 

BAŞVURULARIN SONUÇLARI

Başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden 11 Haziran 2018 tarihinde Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları sonuçları duyurulacak.

Editör: TE Bilisim