Devlet Personel Başkanlığı (DPB) bünyesine 165 memur alımı yapılacağını duyuran Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yayımladığı duyuruda, adayların ilgili pozisyonlara başvurabilmeleri için KPSS puanlarının, eğitim düzeylerinden geçerliliği korunmak şartıyla başvuruların alınacağını aktarmıştır. İlgili ilan kılavuzunda tüm başvuru detayları ve bilgilendirmeler gerçekleştirilmiştir. İlgili alımlarda, başvuru yapılabilen adaylık kadrolarında; vhki, bilgisayar mühendisi, mal sorumlusu, tekniker, memur, coğrafyacı,teknisyen, uzman, iş güvenliği uzmanı (mühendis), psikolog, elektrik teknisyeni, bahçıvan gibi daha çok sayıda kadro yer almaktadır.

MSB 165 MEMUR ALIMI BAŞVURULARI

MSB bünyesine yapılacak olan farklı kadrolardaki 165 memur alımı için başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 28 Aralık 2018-15 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir. Başvuru yapacak adayların, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden ilan kılavuzuna ulaşmaları, şartlara ve diğer bilgilendirmelere göz atmaları gerekmektedir. İlan kılavuzundan tüm bilgilere erişim sağlamak mümkün ancak adayların KPSS puanı en yüksekten düşüğe olacak şekilde sıralanacağını  ve bu noktada bir baraj puanın belirtilmediğini bilgilerinize sunmak isteriz. Başvuru yapacak adaylara yönelik ek bir detay ise adayların sınavla alınacak olmalarıdır. İlgili ilana başvurularda belirtilen tarihlerden sonra ek bir sınav hakkı tanınmayacak ve adayların kazanılmış hakları iptal edilecektir.

MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE GELSİN

Tüm askeri personel alımları, sivil memur alımları ve çok daha fazlası anında cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

iOS Tıklayınız

Android Tıklayınız

İlan kılavuzu için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim