Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Personel Temini Dairesi başkanlığından iki yeni duyuru açıklandı. Duyurularda kuvvet komutanlıklarına Milli Savunma Üniversitesine 2019 yılı memur alımı sonuçları duyuru. Diğer açıklamada ise 2020 yılı sözleşmeli personel alımı arşiv uzmanı sonuçları açıklandı.

Memur kadrosunda 6 Temmuz ile 9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen sınav sonuçları 10 gün sürenin ardından Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara duyuruldu. 10 Temmuz 2020 tarihinde yapılan diğer sınavlardan Bir tanesi ise sözleşmeli arşiv uzmanı kadrosu için gerçekleştirildi. Bu kadroda sonuçlar e-devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre girişi yapılarak öğrenilecek.

Memur kadrosu:https://pertemin.msb.gov.tr/Sonuc/MemurTeminiSonuc2019/Sonuc.aspx

Arşiv uzmanı kadrosu: https://pertemin.msb.gov.tr/Sonuc/ArsivUzmaniSonuc2019/Sonuc.aspx

ASKERİ ÖĞRENCİ ALIMI;

Milli Savunma Bakanlığının 2020 yılı askeri öğrenci temini başvuruları 20 Temmuz ile 4 Eylül tarihleri arasında alınacak.

Başvuru yapan adaylar aldıkları puanlara göre seçim aşamasına katılabilecekler. Hava Harp okullarında seçim aşaması faaliyetleri 1. gün 2. gün ve 3. gün gerçekleştirilecek değerlendirme testlerinden başarılı olan adaylar Milli Savunma Üniversitesi'nde okuyarak KHO, DHO ve HHO subay ve astsubay olabilecekler.  Meslek Yüksek Okulu tercihi yapan adaylar için bir günde 2. günde gerekli olan aşamaları başarı olarak tamamlamak gerekmektedir.

2020 MSÜ Astsubay, Subay Alımı Mülakat Tarihi, Taban Puanlar! KHO, DHO, HHO Fiziki Yeterlilik!