Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna yapılan ilan ile en az ilkokul mezunu askeri personel alımı yapacağını duyurmuştu. İlgili duyuru Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna ilan edildi.

Buna göre Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı  kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu askeri personel alımı yapıyor. Peki ilgili ilana kimler başvuru yapabilir, aranacak şartlar nelerdir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere paylaşıyoruz.

ALINACAK RÜTBELER ve SINIFLAR NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı en az ilkokul mezunu binlerce askeri personel alımı yapıyor. Peki alınacak rütbeler ile sınıflar nelerdir? Buna göre sözleşmeli er ve uzman erbaş rütbeleri için askeri personel alımı yapılacak olup alımlar Piyade, Tank, Muharebe, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım, İstihkam ve Sözleşmeli Er sınıfları için askeri personel alımları yapılacaktır. Peki adaylar Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı askeri personel alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir? Detaylar nedir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre adayların öncelikle https://goo.gl/BJfuqT linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğu yani en üstte bulunan url bölümüne yapıştırıp enter, git tuşuna basıp sayfaya girmesi gerekmektedir. Ardından karşısında bulunan formu dolduracak adaylar aynı şekilde ileri, ileri diyerek diğer bilgilerinin de tamamını doldurması ve başvurusunu en son aşamada kaydetmesi gerekmektedir. Bu şekilde adaylar müracaatlarını yapabilmekte olup bu adımdan sonra sonuçların açıklanmasını beklemesi gerekmektedir.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İLANI BURADA
UZMAN ONBAŞI ALIMI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim