Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin kuvvet komutanlıkları arasında yer almakta olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı geçtiğimiz ay kamuoyuna sözleşmeli er ve uzman erbaşı alımı yapacağına ilişkin ilan yayımladı.

Buna göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu sözleşmeli er ve uzman erbaş rütbeli askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır ve hangi sınıflar için alımlar yapılmaktadır. Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak açıklıyoruz.

HANGİ SINIFLARA ALIM YAPILACAK?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacak. Peki hangi sınıflara alım yapılacak? Piyade, Tank, Muharebe, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım, İstihkam ve Sözleşmeli Er sınıfları için uzman çavuş alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre adayların öncelikle https://goo.gl/BJfuqT linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğu yani en üstte bulunan url bölümüne yapıştırıp enter, git tuşuna basıp sayfaya girmesi gerekmektedir. Ardından karşısında bulunan formu dolduracak adaylar aynı şekilde ileri, ileri diyerek diğer bilgilerinin de tamamını doldurması ve başvurusunu en son aşamada kaydetmesi gerekmektedir. Bu şekilde adaylar müracaatlarını yapabilmekte olup bu adımdan sonra sonuçların açıklanmasını beklemesi gerekmektedir.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İLANI BURADA
UZMAN ONBAŞI ALIMI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim