Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayınlanan yeni ilana büyük talep vardı. Vatandaşlar en az lise mezunu olma şartının bulunduğu, toplamda 113 personel alımının yapılacağı ilana büyük talep gösterdi. Bu noktada JGM bünyesinden istihdam edilecek olan 113 kişi farklı kadro ve pozisyonlarda görevlendirilecekti. Başvurularda bugün son gün olması itibari ile adayların gün bitmeden başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Alıma ilişkin detaylar ise şu şekildeydi.

Başvuru Şartları Neler?

17 Aralık 2019 günü yayınlanan ilanlarda fizyoterapistlikten diş hekimliğine, veterinerden mühendise, teknik hizmetliden büro personeline kadar birçok farklı alanda 113 aday istihdam edilecek olup adayların genel itibari ile Türk vatandaşı olma, 18 yaşını aşmış olma, kamu haklarında yoksun olmama, Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak, erkekler için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise askerlik yapmış yahut tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gibi birtakım şartların sağlanması istenmekteydi.

Alıma ilişkin detaylar için: https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/jandarma-94-kamu-personeli-ve-19-memur-alimi-devam-ediyor-h29946.html

Başvurularda Son Gün!

JGM tarafından 2 ilanda 113 personel alımı için 5 Ocak 2020 son gün olarak ifade edildi. Buna göre farklı kadrolarda istihdam edilecek olan personelin JGM başvuru sayfasından ilgili alım ilanına başvuru yapması gerekiyor. Başvurular bugün saat 17:00 itibari ile sona erecek.

Başvuru yapmak için: https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris

Editör: TE Bilisim