Jandarma Genel Komutanlığı 24 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için sözleşmeli olarak uzman erbaş alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde 24 Nisan 2017 tarihi ile 28 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştireceklerdir. 

ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş adaylarından, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya yurtdışındaki dengi okul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 01 Ocak 2017 tarihi itibari ile 25 yaşından büyük olmamak, adaylar sevk edildikleri hastaneden komando uzman erbaş olur veya uzman erbaş olur raporu alabilmek, en az 164 cm boyunda olmak ve boy ve kilo ölçüm tablosuna göre uyumlu olmak, vücut yapısı düzgün olmak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, askerlik hizmetini yapmış veya 24 haziran 2017 tarihine kadar terhis olabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuru yapacak adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını en geç 28 Mayıs 2017 tarihine kadar www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen başvurular ön başvuru olarak kabul edilecektir. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/PGFFI8 ) bağlantısını kullabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim