Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı 3. grup aşamalarının tamamlanmak üzere adaylar 4. grup başvurularının ne zaman yapılacağını merak etmekteler.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı üzerinden Personel Temini sistemi ile askeri personel adaylarına devam eden faaliyetler açıklanmakta. Buna göre 2 Eylül tarihinde uzman erbaş alımı 3. grup sınav çağrısı gerçekleştirildi. Ardından Kastamonu, Seferhisar, Yenifoça, Kırkağaç, Komando Asayiş branşları için atamalar gerçekleştirildi. Sözleşmeli bilişim personeli alımları için sonuçlar geçtiğimiz haftalarda adaylara duyuruldu. 2019/1 1. Grup ile 3. Grup uzman erbaş adaylarının işlem durumları için e-devlet üzerinden sorgulama açıldı.

4. GRUP SINAV ÇAĞRISI;

4. Grup sınav çağrısı ise 3. Grup erbaş adaylarının işlemlerinin tamamlanmasının ardından açıklanması bekleniyor. Gözler JGK Personel Temini üzerinden yapılacak resmi açıklamada. Önümüzdeki haftalarda resmi bir açıklama gelebilir. Aralık ayı içerisinde ise seçim aşamaları yapılabilir. Tüm bu gelişmeleri an ben işin olsa sitesi üzerinden adaylara duyurmaya devam edeceğiz Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

LOJİSTİK SINIFI UZMAN ERBAŞ ALIMI;

Diğer yandan Jandarma Lojistik sınıfında uzman erbaş alımı yapılıp yapılmayacağı ilanların ne zaman açıklanacağı merakla takip edilen konular arasında yer almaktadır. İşte detaylar..

Editör: TE Bilisim