Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetlerinin kuvvet komutanlıkları arasında yer almakta olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği sınıflar için yıl içerisinde binlerce kişilik askeri personel alımı gerçekleştirmektedir.

Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile yayımlanan yeni duyuruda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığının sözleşmeli er rütbesinde görev yapacak en az ilköğretim mezunu askeri personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir, kimler nasıl başvuru yapabilir?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri TSK'ya bağlı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er rütbeli askeri personel alımı yapıyor peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, sicili uygun olmak, sağlık sorunu olmamak, 25 yaşını bitirmemiş olmak, boy ve kilo uyumlu olmak şartları aranan özellikler arasındadır. Peki adaylar sözleşmeli er rütbesindeki ilana nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde sözleşmeli er olarak görev yapmak isteyen adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://personeltemin.msb.gov.tr/ linkini yapıştırması ve git butonuna basması gerekmektedir. Ardından duyurularda bulunan sözleşmeli er ilanına basarak yeni başvuru kısmından adayların tüm bilgileri eksiksiz girip müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER ASKERİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim