Jandarma Genel Komutanlığı tarafından en az ilkokul mezunu adaylar arasında yapılacak olan ilan yayımlandı. Lojistik branşına uzman erbaş alımı için yer verilen ilanda, 1457 uzman erbaş alımı için başvurular 29 Kasım'a kadar sürecek.

12 Branşa Uzman Erbaş Alımı

12 farklı branşa en az ilkokul mezun adaylardan alım yapılacak. Beyaz eşya tamircisi, oto tamircisi, elektrikçi, aşçı, sıhhi tesisatçı, berber, terzi, kaloriferci, oto boyacısı, silah tamircisi, döşemeci, kasap branşlarına uzman erbaş alımı yapılacak. Başvurular internet sitesi üzerinden alınırken, lojistik uzman erbaş başvurusu için son gün 29 Kasım olarak belirlenmiştir. Lojistik sınıfı uzman erbaşlar 2018 yılının ardından 4-5 bin TL arasında maaş almaktadır. Uzman erbaş alımı için tüm detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Asayiş Uzman Erbaş Alımı

Lojistik uzman erbaş alımının ardından Jandarma Genel Komutanlığınca yapılacak olan asayiş sınıfı uzman erbaş alımı için ilan bekleniyor. 6-7 bin civarında uzman erbaş alımının yapılması beklentiler arasında yer ediniyor. İlan yayımlandığı an, yani alım sonuçlarının açıklandığı tarihler için sitemizi takip edebilirsiniz. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.