Türk Deniz Kuvvetleri ( Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ) tarafından yayımlanmış olan ilana göre Ayrılmış Pilot İhtisaslı Subayların tekrar istihdamı yapılacak. Bu kapsamda Subay alımı yapılacak ve bu yönde başvuru kılavuzu yayımlandı. Buna göre başvurular Ekim ayı içerisinde alınacak. Adaylardan aranan şartlar ve Faliyet takvimi kılavuzda belirtildi. İşte detaylar;

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Deniz Kuvvetleri ( DKK ) yayımladığı başvuru kılavuzuna göre adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bakanlar kurulu kararı ve mahkeme kararınca terör örgütü olarak kabul edilmemiş olmak, Yapılacak arşiv araştırması ve Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak ve Herhangi bir kamu kurumu veya özel kuruluşa mecburi hizmet şartı bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Başvuru tarihi itibari ile 50 yaşını doldurmamış olmak, Deniz Kuvvetleri Komutanşığı tarafından uygun görülecek hava aracı kategorilerine göre TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde belirtilen “uçucu personelin sağlık yeteneklerine (Kategori 1/2/3)” sahip olmak gibi nitelikler aranır.

FALİYET TAKVİMİ:

BAŞVURULAR:

Yukarıda faliyet takvimizde de belirtildiği gibi adaylar başvurularına 12 Ekim 2018 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 26 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular dilekçe örneği ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurularak Deniz Kuvvetleri Personel Başkanlığına gönderilecektir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilana başvuru yapmak için aşağıdak bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim