İçişleri Bakanı Soylu müjdeledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine personel alımı bilgisini kamuoyuna aktardı. İçişleri Bakanı Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine bu yıl alımı yapılacak personel sayısını açıkladı. Açıklamasında bu yıl itibariyle Jandarma bünyesine 27 bin 180 personel alımı yapılacağını ifade etti.

JANDARMANIN GÖREV ALANLARINDAKİ BAŞARISI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada, Jandarma' nın görev aldığı sahalarda elde edilen başarılara dikkat çekildi. Bakan Soylu açıklamasında terör örgütlerinin de ipinin çekildiğini ifade ederek, örgütün üst düzey yöneticilerinin dahi yakalanarak, sorgulanmaya başlandığını aktardı. İfadelerinde terör örgütlerinin dağ yapılanmalarının çökertilmesi, sayılarının çok çok az bir düzeye çekilmesinde Jandarma' nın etkisinin büyük olduğunu aktardı. Jandarma' nın görev alanlarında, her türlü iklim ve hava koşulunda vatan aşkıyla mücadele ettiğini belirterek, örgütün katılımcı sayısının 1-2 kişiye düşürüldüğünü, bazı bölgelerin tamamiyle temizlendiğini söyledi.

Uyuşturucu Operasyonları

Uyuşturucuyla mücadelede polis teşkilatı gibi Jandarma' nın da çok ciddi mesailer gerçekleştirdiğini ifade eden Bakan Soylu, zehir satıcılarıyla mücadelede Jandarma' nın etkin bir unsur olduğunu aktardı. Jandarma' nın bu çalışmalar içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve uyuşturucu satıcılarına yumruğunu vurduğunu belirtti. Türkiye' nin her yerinde uyuşturucu satıcılarıyla ve üreticileriyle mücadelede etkin rol oynanarak, önemli adımlar atıldığını aktardı.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim