Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada  23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Mülakat Giriş Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Sınav Yerleri ile Tarihleri belli olduğu aktarıldı. Yapılan açıklamada adayların mülakatlara nerede girecekleri ve hangi tarihlerde uygulanacağına yönelik bilgilerin kamuoyu erişimine açıldığı ifade edildi.

23. DÖNEM POMEM giriş sınavı sonrasında başvuruları alınan ve kabul gören, fiziki yeterlilik ve kontrol sürecini geçiren adaylara yönelik olarak uygulanacak mülakatların yerleri ve tarihleri belli oldu. Adaylar aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden 23. dönem POMEM mülakat yerlerine ve tarihlerine erişim sağlayabilirler. 

Ek tebligat yapılmayacak

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama tebligat niteliği taşımakta olup, adaylara ek tebligatın yapılmayacağı aktarılmaktadır. Adaylar aşağıda yer alan bağlantı adresi üzerinden mülakat yerlerine ve tarihlerine ulaşabilecekler, posta yoluyla ve diğer yöntemlerle tebligat gerçekleştirilmeyecektir. Sınavlara katılım sağlayacak adayların yanında; cep telefonu, kayıt cihazları ya da bunlara benzer niteliklerde elektronik cihazlar veya araçlar getirmemeleri gerekmektedir. 

LİSANS MEZUNU ADAYLARIN SINAV GİRİŞ BELGESİ
ÖNLİSANS MEZUNU ADAYLARIN SINAV GİRİŞ BELGESİ

POLİS ALIMLARINI TAKİP EDİN

2019 yılı itibariyle 35 BİN POLİS ALIMI yapılması beklenmektedir. Yürütülecek alımlarla alakalı bilgi sahibi olmak isteyen, ilan şartlarına başvuru süreçlerine ve başvurular konusundaki tüm gelişmelere ilk ulaşan siz olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Tüm polis alımları ve çok daha fazlası hakkında gelişmeler isinolsa.com mobil uygulamalarımız üzerinden sizlere ulaştırılacaktır. Uygulamalarımız ücretsiz olarak Android ve iOS uygulama mağazalarında kullanıma sunulmuş durumdadır.