Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesineki personel eksikliğini karşılamak üzere yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapmaktadırlar. Bu haberimizde sizlere ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Ayrıca bu alımlarda Savunma Sanayii Müsteşarlığı alımında adaylardan KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı aranır. Sahil Güvenlik Komutanlığı ise adaylardan kpss şartı aramamaktadır.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI:

Sahil güvenlik komutanlığı, bünyesindeki eksikliği karşılamak için Telsizci, Motorcu, Topçu ve Kurbağa adam branşlarında uzman erbaş alımı yapılıyor. Adaylardan başlıcak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak, 2018 Ocak ayı itibari ile 27 yaşından büyük olmamak, Askerlik hizmetini yapmış olanlar içni terhis süresinden 5 yıl geçmemiş olmak, en az 164 cm boyunda olmak, Askeri okullar il eilşkisi kesilmemiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikler aranır.

Buna göre adaylar başvurularına 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladılar. Başvurular en geç 27 Eylül 2018 tarihine kadar Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılması gerekmektedir.Daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI:

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ( SSM ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlar için toplamda 60 kişilik kadro ile alım yapacak. Buna göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı 28 Proje Asistanı, 9 Yönetici Asistanı ve 23 Proje Mühendisi olmak üzere 60 kişi alacak. Adaylardan başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 , 65 ve 70 puan almış olmak, Yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartları aranacaktır. İlgili ilan hakında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim