Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına farklı branşlarda 1457 askeri personel alımı yapılacak.

2018/2- sözleşmeli Uzman Erbaş alımı başvuru kılavuzuna göre başvurular 8 Kasım tarihinden itibaren başlayacak. Adaylar 29 kasım tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Farklı branşlarda 1457 uzman erbaş alımında başvuru ücreti alınmayacak.

UZMAN ERBAŞ ALIMI;

Personel Temini merkez Komutanlığı tarafından yapılan alımlarda Lojistik branşında 12 farklı branşta sözleşmeli olarak erkek adaylar istihdam edilecek. Ön başvurularda çağrı yapıldığı halde gelmeyen adayların başvuru işlemleri devam edemeyecek. Asıl başvurularda kazanan adayların sınava katılmaları ile istenilen belgeleri teslim etmeleri gerekli olacak.

Lojistik uzman erbaş alımlarında ilköğretim mezunu olmak, 1 ocak 2018 tarihi itibari ile 20 yaşından gün almış olmak ve 27 yaşını bitirmemiş olmak, gerekmektedir. Fiziki şartlarda ise 164 cm ile 210 cm aralığında bulunmak, boy ile kilo orantısına sahip olmak gerekmektedir.

Elektrikçi, Oto Tamircisi, Kasap, Terzi, Berber, Kaloriferci, Aşçı, Beyaz Eşya Tamircisi, Oto Boyacı, Döşemeci, Silah Tamircisi, Sıhhi Tesisatçı branşlarındaki alımlarda başvuru detaylarını incelemek için aşağıdaki bağlantıdan gerekli olan detayları inceleyebilirsiniz.

İlan detayları için tıklayın.

Askeri ve diğer personel alımlarından haberdar olmak için işin işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim