Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile boş bulunan askeri sınıfları için hazırlamış olduğu ilanları kamuoyuna duyurarak ilgili sınıflar için askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanan yeni ilana göre çok sayıda askeri personel alınacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yeni hazırlanmış olan ilan bugün kamuoyuna duyuruldu. Buna göre toplam 600 kişilik askeri personel alımı yapılacak. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı hangi sınıflar için askeri personel alımı yapacak ve detaylar nelerdir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Komutanlık: Sahil Güvenlik Komutanlığı
Alınacak Askeri Personel Sayısı: 600
Alınacak Askeri Sınıf Sayısı: 8
Başvuru Tarihleri: 4 Temmuz - 31 Temmuz 2017

HANGİ SINIFLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sahil Güvenlik Komutanlığı 8 farklı sınıf için 600 kişilik askeri personel alımı yapılacak. Peki hangi sınıflar için Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personel alımı yapılıyor.

Topçu
Motorcu
İkmal (Aşçı)
Kurbağa Adam
Serdüven
Şoför
Muhafız
Telsizci

Yukarıda belirtilmiş olan sınıflar için toplam 600 kişilik askeri personel alımı yapılacak olup şoför sınıfı hariç olmak üzere diğer tüm sınıflar için yüzme testi uygulaması bulunmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Başvurular Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi internet sitesine yapılacak olup adayların aşağıda ki verilmiş olan bildiriyi de incelemesi gerekmektedir.

www.sahilguvenlik.gov.tr
RESMİ BİLDİRİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim