İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevli olarak bilinen ve Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan Sahil Güvenlik Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlara sık sık farklı rütbelerde askeri personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde yine Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu ve subay ile astsubay rütbeleri için toplam 232 personel alımı ilanı yayımlandı. Buna göre farklı sınıflar için personel alımları yapılmakta olup başvurular halen sürmektedir. Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı öncelikle subay ilanını yayımlamış olup bu ilanın bitimine az bir süre kala geçtiğimiz günlerde astsubay alımını da kamuoyuna duyurmuştur. Buna göre astsubay ile subay rütbesine toplam 232 personel alımı yapılıyor. Peki detaylar nedir ve kimler başvuru yapabilir?

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı 232 subay ve astsubay alımı yapıyor. Buna göre subay rütbesine başvuru yapacak olan adayların en az lisans mezunu ve astsubay rütbesine başvuru yapacak olanların en az ön lisans mezunu olması gerekmektedir. Yine sınıflara göre farklı şartlar ve bölüm mezuniyet şartları aranmakta olup bu detayları öğrenmek isteyenlerin aşağıdaki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

72 SUBAY ALIMI İLANI BURADA

160 ASTSUBAY ALIMI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim