Twitter üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda Polis Akademisi Başkanı, Polis Akademisi bünyesine yapılan alımlara yönelik bir haberi alıntıladı. Bu haberde aktarılanlar ışığında da Polis Akademisi Başkanlığı bünyesine alımı merakla beklenen paem pomem pmyo pöh gibi kadrolara yönelik alımların sayısı netlik kazandı. Bu paylaşımdaki haberde, açığa alınan FETÖ işbirlikçilerinden sonra oluşan personel ihtiyaçlarına yönelik alımların yapıldığı, alım sayılarının aktarıldığı görülmektedir. Bu paylaşımdan da 35 bin polis alımının söz konusu olduğunu söylemek mümkün durumdadır.

35 bin POMEM, PMYO, PÖH, PAEM alımları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarda da zaten polis alımlarının yapılacağına değinilmiş, polislerin görev aldıkları bölgelerde elde ettikleri başarılara, sayılarının arttırılması gerektiğine yer verilmişti. Bu açıklamaların ardından da zaten PÖH, kadın PÖH alımı konuları gündeme gelmiş, yüzbinlerce aday tarafından başvuru yapılmak istendiği anlaşılmıştır. Yakın zaman içerisinde 2019 yılına girmiş bulunduğumuz için polis alım sayılarıyla alakalı bir tarih bilgisinin kamuoyuna aktarılacağı düşünülmektedir.

Polis alımları anında cebinize gelsin

35 bin polis alımı konusunda (pomem, pmyo, paem, pöh) tüm gelişmeler, yayımlanan ilanlar ve çok daha fazlası anında cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz, mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak iOS ve Android marketlerden indirebilirsiniz. Uygulamalarımız şuanda yüzbinlerce kişi tarafından indirilmiş durumdadır. Uygulamaları yükleyerek, cep telefonunuza bildirim olarak almak için gerekli bağlantı aşağıda bulunacaktır. Tüm polis alımları ve gelişmeleri isinolsa.com ekibi tarafından takip edilip, sizlere ulaştırılacaktır.

Uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim