Polis Akademisi Başkanlığı tarafından POMEM alımı için eğitim-öğretim sınav sonuçlarının açıklandığı kamuoyuna aktarıldı. " Yapılan duyuruda 19/3.Dönem, 19/2-2.Dönem ve 19/1-2.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 22-24 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. " ifadelerine yer verildi.

Sonuçlar için tıklayınız.

PÖH alımları yolda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından müjdelenen Polis Özel Harekat (PÖH) alımı için yakın zaman içerisinde kamuoyuna ilanın duyurulması bekleniyor. Sosyal medyada binlerce vatandaş tarafından PÖH alımlarının yapılmasına yönelik ilanın duyurulması, yaş şartlarının esnetilmesi ve başvuru yapmayı dört gözle bekleyen binlerce kişinin önünün açılmasını bekliyorlar. Uygulanmakta olan şartların değiştirilmesini isteyen adaylar hem sosyal medyada hem de sitemiz üzerindeki yorumlarda bu şartların kendi talepleri doğrultusunda değiştirilmesini, mümkün hale gelmesiyle kendileri gibi yüzbinlerce kişi için müjdenin aktarılmasını istiyorlar.

PÖH eğitim sonuçları açıklandı, PÖH alımları gelebilir

POMEM eğitim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, PÖH alımları için ilanların yayımlanması bekleniyor. İlanlar sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırılmaya devam edilecek. Tüm alımları takip etmek için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Uygulamalarımız Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir durumdadır. Mobil uygulamalarımız şuanda 100 bin kişi tarafından indirilmiş durumdadır. Tüm memur alımı başvuru sonuçları hakkında yardımlaşmak için Facebook grubumuza katılabilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.