Bakan açıklama yapmıştı, alımlar yapılmayacak mı?

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada, PÖH alımlarına yönelik bazı açıklamalar gerçekleştirilmiş ve bu önemli açıklamalarda, adayların kafalarında soru işaretleri oluşmuştu. Bakan Soylu, açıklamasında PÖH alımlarına yönelik sürecin beklemede olduğu, PÖH alımları için ve kadın adaylar tarafından beklenen kadın pöh alımı için netleşmesi gereken noktaların bulunduğuna değinilmişti. Açıklamada, mevcut polis kadrosu üzerinden zaten PÖH alımlarının yapıldığını ve geçişin sağlanabildiği belirtilmişti. İçişleri Bakanı Soylu, açıklamalarında kadro sayısının netleştirilmesi konusunda hesaplamaların ve ihtiyaçların analiz edilmesiyle bir rakamın ifade edilebileceğini belirtmişti.

Adaylar merakta, alımlar yapılmayacak mı? Alım sayısı ne kadar olacak
Bakanın yukarıda bahsettiğimiz açıklamalarından yola çıkarak isinolsa.com ekibi olarak, alımların 10 bin olmasa da 5 bin civarında bir sayıyla, kadın pöh alımlarının da yapılacağı bir duyuruyla, kamuoyuna duyurulabileceği düşüncesindeyiz. 2019 yılında, diğer yıllara oranla daha az PÖH alımı yapılacağını öngörmekle beraber, bu alımların da Nisan-Mayıs ayları arasında gerçekleştirilebileceği öngörmekteyiz. Bu süreçleri, ilan bekleyen adaylarımızla beraber takip ediyor, edindiğimiz bilgileri aktarıyor olacağız. PÖH alımları konusunda, PÖH alımı sayısı için bilgilendirmelerimizden haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. 

Tüm PÖH alımları, memur alımları, memur alımı başvuru sonuçları, ekonomi, KPSS ve gündem haberlerine yönelik gelişmeleri takip edebileceğiniz mobil uygulama bağlantılarımız aşağıda yer almaktadır.

Uygulamalar için tıklayınız.
 

Editör: TE Bilisim