Geçtiğimiz aylar itibariyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarda polislerins ayısı aktarılmış ve polislerin sayısındaki artışa dikkat çekişmişti. İçişleri Bakanı Soylu, açıklamasında PÖH alımlarının devam edeceğini, bu alımlarda adayların taleplerinin de gündeme getirilerek değerlendirmeye alındığı ve kadın PÖH alımı yapılacağını da vurgulamıştı.

PÖH alımında kadın adayların tepkisi

PÖH alımı için kadın adaylara kadro verilmemiş ve tepki görmüştü. Bu noktada kadın adaylar özellikle sosyal medya platformlarından seslerini dile getirmiş ve seslerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' ya duyurabilmişlerdi. Onların bu talepleri gündeme taşındı ve kadın pöh alımı yapılacağı yapılan açıklamalarda yer edindi.

2019 pöh alımı, pöh başvuru şartları hakkında

PÖH alımlarına başvuru yapmak isteyen binlerce aday, uygulanmakta olan şartlara yönelik iyileştirme beklediklerini dile getiriyorlar. Özellikle renk körlüğü ve yaş sınırının 35 e çekilmesi konusunda çok sayıda vatandaş tarafından hem sosyal medya platformlarında hem de haber sitelerinde bu düşünceler ve talepler aktarılıyor. Sitemiz isinolsa.com üzerinden bizlere de ulaşan adaylar, yaş şartlarındaki bu iyileştirmeyi beklediklerini aktararak, başvurmayı bekleyen binlerce adaya umut ışığı yakılmasını istiyorlar. Uzunca sürelerdir büyük ilgi gören pöh alımı ve pöh şartları konusunda bizler de adayların taleplerini duyurmaya, seslerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Yorumlar kısmından 2019 yılında yapılacak pöh alımlarıyla alakalı düşünce ve taleplerinizi aktarabilir, sesinizin duyulmasını sağlayabilirsiniz. 2019 yılında yapılacak tüm memur alımlarından, pöh alımı ve başvuru sonuçlarından haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.