KPSS sınavına giremeyen ya da girdikleri Kamu Personeli Seçme Sınavından düşük puan alan adayların kamu kurumlarında memur, personel ve işçi alımı yapabileceği başvuru sayısı biraz daha az olmakta. Buna göre askeri personel olmak isteyen adaylara yönelik olarak yeni ilanlar açıklandı. İşin olsa ekibi olarak adaylara duyurduk. MSB ve JGK'ya 35 Bin personel alımı başvuruları devam ediyor.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığına askeri personel alımı başvuruları devam ediyor. Adaylar KPSS şartı aranmadan 35 bin personel alımı yapılacak. Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı için geçtiğimiz günlerde yeni bir ilan açıklandı. Adayların bu alımlarda eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları yeterli olacak. Personel Temini Dairesi Başkanlığı üzerinden online olarak yapılacak başvurular için e-devlet şifresi olması gerekli olacak.

MSB ASKERİ PERSONEL ALIMI;

Milli Savunma Bakanlığına yapılacak uzman erbaş alımları için geçtiğimiz ay ilan edilen ilkokul mezunu KKK sözleşmeli er alımlar için başvurular devam ediyor. İlgili ilanlar MSB resmi internet sitesi üzerinden erişebilecek.

Diğer askeri personel alımlarından haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indiriniz. Diğer gelişmeler sosyal medya hesaplarımız üzerinden de anlık olarak bildirilecek. Tüm uygulama ve sosyal medya hesaplarımıza aşağıdan erişebilirsiniz.

İlan detayları için tıklayın

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA